Πάνοπλη η Λαμποράλ στην Αθήνα – Το «βουνό» του Παναθηναϊκού στο δρόμο για το Final-4 - iefimerida.gr

Πάνοπλη η Λαμποράλ στην Αθήνα – Το «βουνό» του Παναθηναϊκού στο δρόμο για το Final-4

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στα πλέι-οφ της Euroleague αφού μετά τις δύο ήττες στη Βασκονία από την Λαμποράλ Κούτσα, καλείται να πάρει δύο νίκες στα ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια του με τους Ισπανούς προκειμένου να μην αποκλειστεί.

Με στόχο να στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λαμποράλ Κούτσα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης και σε πρώτο χρόνο θα αναζητήσει την πρώτη νίκη του απέναντι στους Ισπανούς ώστε να μειώσει σε 2-1.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, η οποία εμφάνισε βελτιωμένο πρόσωπο στο 2ο παιχνίδι αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού ενώ από την πλευρά τους οι Ισπανοί έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν αφού είδαν τους Χάνγκα και Κοζέρ ταξίδεψαν στην Αθήνα και τέθηκαν στη διάθεση της Λαμποράλ για το 3ο παιχνίδι.

Διαιτητές του αγώνα, για τον οποίο τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί από την περασμένη Τετάρτη, θα είναι ο Λουίτζι Λαμόνικα, ο Σέρβος Ίλια Μπελόσεβιτς και ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Παναθηναϊκός Λαμποράλ Κούτσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ