Αγριες συμπλοκές μεταναστών-διαδηλωτών στο Παρίσι -Μάχες με σιδερόβεργες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αγριες συμπλοκές μεταναστών-διαδηλωτών στο Παρίσι -Μάχες με σιδερόβεργες [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια επεισόδια με σιδερόβεργες και ξύλα ξέσπασαν μεταξύ μεταναστών και διαδηλωτών την περασμένη Πέμπτη στο κέντρο του Παρισιού, με το γεγονός να λαμβάνει έκταση σήμερα, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από το περιστατικό.

Οι συμπλοκές διαδραματίστηκαν κοντά σε σταθμό του μετρό Stalingrad, στο 19ο διαμέρισμα της πόλης, όπου έχει στηθεί πρόχειρος καταυλισμός προσφύγων.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος δείχνει πρόσφυγες , μετανάστες και άλλους άγνωστους ανθρώπους να επιτίθενται ο ένας άλλον, κρατώντας σιδερόβεργες και ξύλα.

Αγριες συμπλοκές μεταναστών-διαδηλωτών στο Παρίσι -Μάχες με σιδερόβεργες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Αγριες συμπλοκές μεταναστών-διαδηλωτών στο Παρίσι -Μάχες με σιδερόβεργες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Οπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται ανεπιβεβαίωτες, ακόμα, πληροφορίες, τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά τη σύλληψη ενός άνδρα, που ήταν μεθυσμένος.

Η «Le Parisien» σημειώνει πως ο άνδρας ήταν μεταξύ των διαδηλωτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την παρουσία των προσφύγων στην περιοχή. Τα αίματα φέρεται να «άναψαν», όταν εκσφενδονίστηκε αντικείμενο προς τον καταυλισμό.

Αγριες συμπλοκές μεταναστών-διαδηλωτών στο Παρίσι -Μάχες με σιδερόβεργες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Πληροφορίες αναφέρουν πως στον καταυλισμό, μέχρι και τα τέλη του προηγούμενου μήνα, ζούσαν τουλάχιστον 1.000 μετανάστες από το Αφγανιστάν, τη Σομαλία και το Σουδάν. Παρά την επιχείρηση απομάκρυνσής του στις 30 Μαρτίου από τις αρχές, οι μετανάστες επέστρεψαν.

Οργανώσεις, που βρίσκονται στο πλευρό των μεταναστών, έχουν προσφέρει σε αυτούς στρώματα και σκηνές, την ώρα που πρόχειροι καταυλισμού στήνονται σε διάφορες κεντρικές περιοχές του Παρισιού, με πολλούς κατοίκους να εκφράζουν την αγανάκτησή τους.

Ορισμένες πληροφορίες τονίζουν πως τα επεισόδια ξεκίνησαν από ομάδες ακροδεξιών, με τα γαλλικά ΜΜΕ, από την πλευρά τους να μην επιβεβαιώνουν τίποτα προς το παρόν.

Αγριες συμπλοκές μεταναστών-διαδηλωτών στο Παρίσι -Μάχες με σιδερόβεργες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ