Τι κρύβεται πίσω από τις ετικέτες ρούχων; Ethical Fashion Walk στην Τεχνόπολη - iefimerida.gr

Τι κρύβεται πίσω από τις ετικέτες ρούχων; Ethical Fashion Walk στην Τεχνόπολη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Μeet Market επιστρέφει στην πασχαλινή του έκδοση 23 και 24 Απριλίου, με 130 περίπτερα, με τοπικές δημιουργίες, συνεχόμενα DJ sets και πολύ μόδα.

Αυτόν τον Απρίλιο το Meet Market συνεργάζεται για πρώτη φορά με την δράση Fashion Revolution, στόχος της οποίας είναι να αλλάξει δραστικά τον τρόπο με τον οποίο τα ρούχα προμηθεύονται, παράγονται και αγοράζονται, ξεκινώντας με την ερώτηση #Who made my clothes?

Τι κρύβεται πίσω από τις ετικέτες ρούχων; Ethical Fashion Walk στην Τεχνόπολη  | iefimerida.gr 0

Το παγκόσμιο πλέον κίνημα Fashion Revolution Day, ενεργό σε 83 χώρες, κάνει αυτή την ερώτηση επιδιώκοντας να παρακινήσει τους καταναλωτές να αναρωτηθούν τι κρύβεται πίσω από τις ετικέτες των ρούχων τους. Στόχος είναι ένα μέλλον με περισσότερη ασφάλεια, δικαιοσύνη και διαφάνεια για την μόδα.

Τι κρύβεται πίσω από τις ετικέτες ρούχων; Ethical Fashion Walk στην Τεχνόπολη  | iefimerida.gr 1

Μέσα από αυτήν την ιδέα, το Μeet Market θα φιλοξενήσει το Εthical Fashion Walk, οργανωμένο από το Fashion Revolution Greece, που θα προβάλλει brands που προσπαθούν να διατηρήσουν την διαφάνεια στην εφοδιαστική αλυσίδα της μόδας.
Με αυτό το Fashion Walk, Έλληνες σχεδιαστές και παραγωγοί θα αφηγηθούν την ιστορία πίσω από τις δημιουργίες τους και θα μας μεταδώσουν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να δουλεύει με διαφάνεια, χρησιμοποιώντας φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και ελέγχoντας τον εφοδιασμό τους, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο δικαιότερες συνθήκες εργασίας.

The Meet Market: Μια διήμερη Πασχαλινή γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια

Τι κρύβεται πίσω από τις ετικέτες ρούχων; Ethical Fashion Walk στην Τεχνόπολη  | iefimerida.gr 2

Μeet Market Απριλίου
23 και 24 Απριλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο κτίριο Μηχανουργείο, στην αίθουσα Αποθήκη (παράρτημα γεύσης ) και στο Προάυλιο του Μηχανoυργείου με τοπικές και ανεξάρτητες δημιουργίες, έμπνευση και φυσικά πολλά πασχαλινά φιλέματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Meet Market Γκάζι Fashion Revolution #Who made my clothes
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ