Μαλέλης για την διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ: Υπάρχει εντολή από τον ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Μαλέλης για την διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ: Υπάρχει εντολή από τον ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα πρέπει να ντρέπεται κανείς για την ελευθεροτυπία στην Ελλάδα όταν διαβάζει το σκεπτικό της απόφασης διαγραφής μου από την ΕΣΗΕΑ» ανέφερε ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ.


Ο Σταμάτης Μαλέλης αποφεύγει να ρίξει πλήρως την ευθύνη στο πειθαρχικό της Ένωσης Συντακτών και στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ, εικάζοντας ότι υπάρχει κάτι άλλο που προφανώς είναι εντολή του ΣΥΡΙΖΑ για την σκληρή κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση.
Αναλυτικά ο Σταμάτης Μαλέλης είπε στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου»:
«Όποιος διαβάσει το σκεπτικό της απόφασης, νομίζω ότι πρέπει να ντραπεί για την ελευθεροτυπία στην Ελλάδα. Εμένα με διέγραψαν γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι εξέφρασαν, λέει, άποψη υπέρ του “ναι”. Δηλαδή, θα έπρεπε εγώ να πάω στο στούντιο και να τους… πυροβολήσω ή να τους λογοκρίνω, να κάνω λογοκρισία. Δεν πιστεύω ότι αυτοί οι τρεις συνάδελφοι πήραν την απόφαση να με τιμωρήσουν, ότι εγώ προπαγάνδιζα. Πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο, να υπάρχει μια εντολή, πρέπει να υπάρχει ένα σκεπτικό που έχει άμεση σαφήνεια με την σκληρή κριτική που κάνω στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταμάτης Μαλέλης ΕΣΗΕΑ διαγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ