Χρυσόγονος: Το ραντεβού με το ΔΝΤ είναι... ραντεβού με τον οδοντίατρο -Θα πονέσεις - iefimerida.gr

Χρυσόγονος: Το ραντεβού με το ΔΝΤ είναι... ραντεβού με τον οδοντίατρο -Θα πονέσεις

(EUROKINISSI/ Γ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί συμβιβαστική λύση με τους δανειστές εξέφρασε ο Κώστας Χρυσόγονος.

«Να συμφωνηθούν κάποια μέτρα τώρα τα οποία θα είναι οδυνηρά,και κάποια μέτρα τα οποία θα είναι συμπληρωματικά τα οποία θα εφαρμοστούν αν δεν πετύχουμε τους στόχους μας», πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο «Ε» και την Φαίη Μαυραγάνη.

«Οταν ζητάς δανεικά από τους άλλους, θα σου ζητήσουν μέτρα», πρόσθεσε ο κ. Χρυσόγονος παρομοιάζοντας το ραντεβού με το ΔΝΤ με... ραντεβού με τον οδοντίατρο. «Θα πονέσεις. Το θέμα είναι να πονέσεις λιγότερο. Η μείωση του πόνου θα μειωθεί αν πιάσουμε τους στόχους», πρόσθεσε.
Ο ευρωβουλευτής τάχθηκε κατά της διενέργειας εκλογών, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Είναι απόλυτη τρέλα αν κάθε 6 μήνες γίνονται εκλογές», αλλά συμπλήρωσε ότι δεν ξέρει αν μπορεί η κυβέρνηση να εξαντλήσει την τετραετία. «Πρέπει να υπάρξει πολιτική σταθερότητα προκειμένου η κυβέρνηση να κλείσει την αξιολόγηση», πρόσθεσε.

Τέλος, υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση του χρέους, προκειμένου να απομακρυνθούν τελείως τα σενάρια για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Χρυσόγονος ΔΝΤ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ