Ξαφνικός θάνατος 32χρονου Ινδού μηχανικού του Noor1-Αδιευκρίνιστα τα αίτια - iefimerida.gr

Ξαφνικός θάνατος 32χρονου Ινδού μηχανικού του Noor1-Αδιευκρίνιστα τα αίτια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα ακριβή αίτια θανάτου 32χρονου Ινδού, μέλους του πληρώματος του πλοίου Noor 1, που είχε εντοπιστεί με δύο τόνους ηρωίνης τον Ιούνιο του 2014 στην Ελευσίνα.

Ο 32χρονος ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε χθες από το ΑΤ Δραπετσώνας όπου βρισκόταν στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου 32χρονου θα ρίξει τις επόμενες ημέρες η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό του, αλλά και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο κατηγορούμενος μαζί με άλλους εννέα συμπατριώτες του αποτελούσαν μέλη του πληρώματος του Noor 1 και είχαν αποφυλακιστεί λόγω παρέλευσης του 18μηνου, ωστόσο φιλοξενούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας.

Στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει να νοικιάσουν μια κατοικία, ωστόσο οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζαν αλλά και το γεγονός ότι πολλοί ιδιοκτήτες στην παρουσία της αστυνομικής συνοδείας αποθαρρύνονταν δεν το επέτρεψαν.

Ο Ινδός πρώτος μηχανικός του πλοίου είχε υποστηρίξει στην απολογία του ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο των πακέτων, που είχαν φορτωθεί στο πλοίο στο Σουέζ από μικρότερο σκάφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Noor1 Ινδός μηχανικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ