Κλούνεϊ: «Αισχρά» τα ποσά που δαπανώνται στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ - iefimerida.gr

Κλούνεϊ: «Αισχρά» τα ποσά που δαπανώνται στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαφωνία του για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ, κάνοντας λόγο για «αισχρά» ποσά που δαπανώνται, εξέφρασε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Μία ημέρα μετά από το δείπνο που παρέθεσε μαζί με τη σύζυγό του, Αμάλ Κλούνεϊ, για τη συγκέντρωση χρημάτων για την εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, με κόστος 353.400 το ζευγάρι για τους προσκεκλημένους, ο Αμερικανός ηθοποιός δήλωσε ότι κατανοεί όσους αντιδρούν.

«Είδαμε μερικούς διαδηλωτές χθες βράδυ όταν παρκάραμε στο Σαν Φρανσίσκο κι έχουν δίκιο που διαδηλώνουν. Έχουν απόλυτο δίκιο. Πρόκειται για ένα αισχρό ποσό», δήλωσε, σύμφωνα με αποσπάσματα της συνέντευξης, η οποία θα μεταδοθεί ολόκληρη από το NBC σήμερα.

Μάλιστα, τάχθηκε και υπέρ του Μπέρνι Σάντερς- αντίπαλος της Κλίντον την οποία στηρίζει ο ηθοποιός- με τον γερουσιαστής του Βερμόντ να επιτίθεται διαρκώς στην πρώην πρώτη κυρία για τις εκδηλώσεις μέσω των οποίων συγκεντρώνει μεγάλα ποσά αλλά και διότι αποδέχεται μεγάλες δωρεές.

«Όταν η εκστρατεία του Σάντερς μιλάει για αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Είναι γελοίο το ότι πρέπει να έχουμε τέτοια χρηματικά ποσά στην πολιτική. Συμφωνώ απόλυτα», σχολίασε ο Κλούνεϊ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ