Με 2-0 στην πλάτη ο ΠΑΟ – Εχασε (82-78) ξανά από την Λαμποράλ Κούτσα - iefimerida.gr

Με 2-0 στην πλάτη ο ΠΑΟ – Εχασε (82-78) ξανά από την Λαμποράλ Κούτσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε μέχρι τέλους στην Ισπανία, πήγε το ματς στην παράταση, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και έχασε για δεύτερη φορά από την Λαμποράλ Κούτσα.

Ο ΠΑΟ ηττήθηκε με 82-78 και πάει την σειρά την Τρίτη στο ΟΑΚΑ με στόχο να πάρει δύο νίκες και να επιστρέψει στην Ισπανία για το break.

Πρώτος σκόρερ για την Λαμποράλ ο Ανταμς με 22 πόντους, ενώ ο Μπουρούσης είχε 14. Για τον Παναθηναϊκό 17 είχε ο Διαμαντίδης και 11 ο Κούζμιτς.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έφερε την σφραγίδα του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος με ένα απίστευτο τρίποντο έφερε το ματς στα ίσια (73-73) και κράτησε τον ΠΑΟ ζωντανό. Ομως στην παράταση οι «πράσινοι» δεν... άντεξαν και ηττήθηκαν από την ενθουσιώδη γηπεδούχο ομάδα. Στην τελευταία «πράσινη» επίθεση ο Ραντούλιτσα δεν σκόραρε από κοντά και έτσι χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία να πάει το ματς στην 2η παράταση.

Το πρόγραμμα:

Δευτέρα 18 Απριλίου

Ερυθρός Αστέρας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45)

Τρίτη 19 Απριλίου

Μπαρτσελόνα - Λοκομοτίβ Κουμπάν (21:45)

Παναθηναϊκός - Λαμποράλ Κούτσα (21:15)

Ρεάλ Μαδρίτης - Φενέρμπαχτσε (21:45)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Λαμποράλ Κούτσα Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ