Τσακαλώτος: Ο Σόιμπλε δεν είναι και φανατικός υπέρ της ελάφρυνσης χρέους [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Τσακαλώτος: Ο Σόιμπλε δεν είναι και φανατικός υπέρ της ελάφρυνσης χρέους [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Ουάσινγκτον ολοκληρώθηκε με τον Ελληνα ΥΠΟΙΚ να κάνει μια μικρή δήλωση μετά το τέλος.

Την δήλωση του μετέδωσε ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης μέσω του Twitter με τον κ.Τσακαλώτο να τονίζει «Νομίζω καλά πήγε στην συνάντηση. Δεν έχουμε βγάλει κάποια συμπεράσματα. Δεν είναι και φανατικός ο κ.Σόιμπλε υπέρ της ελάφρυνσης χρέους»

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter «ανέβασε» και μια φωτογραφία στην οποία ο Ελληνας ΥΠΟΙΚ είναι έντονα προβληματισμένος κατά την διάρκεια της συνάντησης του με τον Γερμανό ομόλογο του.

Τσακαλώτος: Ο Σόιμπλε δεν είναι και φανατικός υπέρ της ελάφρυνσης χρέους [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο κ.Τσακαλώτος μετά τον Σόιμπλε θα συναντηθεί με τον Τζακ Λιού και τον Μάρτιο Ντράγκι, ενώ θα έχει συνάντηση και με τη Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ