Σπουδαία πρόκριση για την Βουλιαγμένη - Πέρασε στον τελικό του LEN Trophy - iefimerida.gr

Σπουδαία πρόκριση για την Βουλιαγμένη - Πέρασε στον τελικό του LEN Trophy

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντική ημέρα για τη Βουλιαγμένη και το ελληνικό πόλο!

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου νίκησε 12-9 την ουγγρική Σέντες στον πρώτο ημιτελικό του LEN Trophy, που διεξάγεται στην πόλη Ματαρό της Ισπανίας, και θα διεκδικήσει άλλη μία ευρωπαϊκή κούπα. Με την άμυνά της να… μασάει σίδερα, η ομάδα των νοτίων προαστίων δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στις Ούγγρες και θα βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης, περιμένοντας, πια, τον νικητή του άλλου ημιτελικού, μεταξύ της οικοδέσποινας Ματαρό και της Ουραλότσκα.

Η Βουλιαγμένη, αξίζει να θυμίζουμε, επιστρέφει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό μετά από εκείνον του 2014, όταν έχασε την Ευρωλίγκα από τη Σαμπαντέλ, ενώ θα διεκδικήσει το έκτο ευρωπαϊκό στην ιστορία της μετά το Len Trophy του 2003, τα δύο Τσάμπιονς Καπ, το 2009 και το 2010, και το δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ τις ίδιες χρονιές.

Ο τελικός θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο (15/4, στις 21:45).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλιαγμένη τελικός LEN trophy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ