Τσαμπουκάς στο περιστύλιο- «Τι με κοιτάς έτσι; Με γουστάρεις;» - iefimerida.gr

Τσαμπουκάς στο περιστύλιο- «Τι με κοιτάς έτσι; Με γουστάρεις;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραλίγο να έρθουν στα χέρια δύο βουλευτές, στο περιστύλιο της Βουλής με αφορμή ένα... βλέμμα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης στην Ολομέλεια είχε μια αψιμαχία με την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, τον αγριοκοίταξε και ο Θ. Μουμουλίδης το πήρε προσωπικά. Βγαίνοντας από την αίθουσα, στο περιστύλιο είδε τον Γ. Μανιάτη και τον πλησίασε με άγριες διαθέσεις: «Εμένα δεν θα με ξανακοιτάξεις με αυτό τον τρόπο» είπε ο Θ. Μουμουλίδης.
«Τι μας λες ρε μεγάλε που θα μας πεις και πώς θα κοιτάμε;» απάντησε έντονα ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άναψε περισσότερο και – κατά ορισμένες πηγές – κινήθηκε με απειλητική διάθεση προς τον Γ. Μανιάτη. «Ακους τι σου λέω;» Εμένα δεν θα με κοιτάς! Τι κοιτάς; Με γουστάρεις και κοιτάς με αυτό τον τρόπο;».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Μανιάτης απάντησε με έντονο τρόπο: «Αυτό είναι το ήθος σου, αυτό είναι το ήθος της Αριστέρας, γι' αυτό είστε καθεστώς».

Το επεισόδιο έληξε τελικώς με παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ