Ο Πολάκης μετά τις ύβρεις ξαναχτυπά μέσω Facebook: Τα σκυλιά ουρλιάζουν, το καραβάνι προχωρά - iefimerida.gr

Ο Πολάκης μετά τις ύβρεις ξαναχτυπά μέσω Facebook: Τα σκυλιά ουρλιάζουν, το καραβάνι προχωρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τα σκυλιά ουρλιάζουν, το καραβάνι προχωρά. Αντέχουμε και θα σας νικήσουμε». Με αυτόν τον τρόπο, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, δίνοντας συνέχεια στις ύβρεις και τις απειλές που εκτόξευσε κατά δημοσιογράφων, σε κομματική εκδήλωση προχθές στο Μαρούσι.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ολόκληρη η απάντηση χθες στο δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τους διοικητές των νοσοκομείων, στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρούσιου για το παράλληλο πρόγραμμα όπου ήμουν ομιλητής. ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ απομονώνουν κομμάτια. Δεν πειράζει παιδιά όσο και να ουρλιάζετε η παραπομπή για κακούργημα της πρωην διοίκησης του κεελπνο από την εισαγγελέα διαφθοράς ΕΓΙΝΕ και δεν κρύβεται όσο και να επιτίθεστε σε μένα.

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ».

«Έπρεπε τότε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη»

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης στην κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, ως βασικός ομιλητής είχε κληθεί να αναφερθεί στο έργο του υπουργείου Υγείας μετά και το λεγόμενο παράλληλο πρόγραμμα. Ωστόσο, ο κ. Πολάκης κατέληξε να αναφέρεται στο περιστατικό που είχε συμβεί τον Δεκέμβριο του 2015, όταν σε συνέντευξη Τύπου στο υπ. Υγείας είχε επιτεθεί φραστικά σε δημοσιογράφο προκαλώντας ένα άνευ προηγουμένου λεκτικό επεισόδιο με διαπιστευμένο συντάκτη του υπουργείου.

Προχθές, επανήλθε στο περιστατικό μιλώντας με ακόμα χειρότερες φράσεις για τον δημοσιογράφο. «Έπρεπε τότε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου!» είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί και γενικότερα κατά των δημοσιογράφων τους οποίους αποκάλεσε «χθεσινά αυγά» διότι είχαν τολμήσει να παρατηρήσουν ότι ο ιός HIV λέγεται ιός HIV και όχι ΧΙΒ όπως τον έλεγε ο κ. Πολάκης, καταφέρθηκε κατά των ΜΜΕ, χαρακτηρίζοντας τα «βοθροκάναλα της διαπλοκής» και απείλησε ότι... θα γυρίσει ο τροχός.

Ολόκληρες οι προκλητικές-υβριστικές δηλώσεις του Παύλου Πολάκη έχουν ως εξής

«Στη συνέντευξη θα θυμάστε πολύ καλά γιατί νομίζω πρέπει να ήταν και από το κανάλι σας. Αυτό που έμεινε είναι ότι εγώ είμαι αγροίκος και μιλάω άσχημα. Οτι λέω τον ιό AIDS χιβ και αυτό έμεινε από το δικό σας το κανάλι με πολλές επαναλήψεις κομμένων σκηνικών από τη συνέντευξη στο οποίο ενώ έκοβε την κουβέντα την απαράδεκτη του συναδέλφου σας που ενώ πετάγεται και λέει προς τον Ανδρέα τον Ξανθό "λες πολιτικές μπαρούφες" πρόσεξε σαν να λες εσύ σε μένα πολιτικές μπαρούφες. Να κόβεται αυτό να μην φαίνεται στο κανάλι και στο κομμάτι που προβάλατε όλα το βοθροκάναλα της διαπλοκής και το επαναλαμβάνω όλα.

Τώρα θα τα πούμε όλα γιατί γυρνάει και ο τροχός.Κόβεται αυτό το κομμάτι και βγάζετε εμένα που του λέω τι λες ρε εσύ τι είναι αυτά που λες και ξεκινάτε την προβολή από το τι είναι αυτά που λες. Πετάγεται μετά και λέει μάζεψε το σκύλο δίπλα

σου εννοώντας εμένα που εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και του είπα αυτά που πρεπε να του πω, έτσι αυτό προβάλατε για να κρύψετε ή που βγήκαν κάτι 25χρονα που εψές πήραν πτυχίο να πουν πως λένε οι γιατροί τον ιό του AIDS ας πούμε, όλοι χιβ τον λέμε μεταξύ μας, έτσι το λέμε, πώς να το κάνουμε δηλαδή και θα μας κάνουν την παρατήρηση τα χθεσινά αβγά για να το πω έτσι πώς να τον επούμε».

Κάλυψη Πολάκη από Γεροβασίλη και Ξανθό

Τον χυδαίο λόγο του κ. Πολάκη, πάντως, κάλυψαν η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Η κυρία Γεροβασίλη χαρακτήρισε τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης απλώς «λεκτικό ατόπημα», ενώ μιλώντας στον Alpha 9.89 ανέφερε ότι ήταν αγανακτισμένος «με τη συμπεριφορά μέρους των ΜΜΕ απέναντί του και με τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν για έναν υπουργό, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες και δεν έχουν αντίστοιχα σχολιαστεί».

Κάλυψη στον Παύλο Πολάκη επιχείρησε να παράσχει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας χθες στη Βουλή. Ο κ. Ξανθός είπε αρχικά ότι «αντιπαρέρχομαι τα περί αντιδημοκρατικής εκτροπής και προσομοίωσης της ελληνικής δημοκρατίας με αυταρχικά καθεστώτα... Δεν απαντώ σε καταγγελίες που δεν τεκμηριώνονται και δεν αποδεικνύονται», είπε για να προσθέσει στη συνέχεια: «αν νομίζετε ότι θα μπορέσετε με αφορμή κάποιες δηλώσεις που δεν γνωρίζω, δηλώσεις που είναι σε συνέχεια μιας γνωστής αντιπαράθεσης προσβλητικής απέναντι στον κ. Πολάκη, να ακυρώσετε ή απαξιώσετε ένα έργο που γίνεται με μεγάλη προσπάθεια και συνεισφορά και ολόψυχη στήριξη από τον κ. Πολάκη είστε γελασμένη» απευθυνόμενος στην κ. Αραμπατζή που έθεσε το ζήτημα στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Πολάκης υπουργός Υγείας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ