Εξι τραυματίες από ξαφνικές αναταράξεις σε πτήση -Αίμα παντού [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Εξι τραυματίες από ξαφνικές αναταράξεις σε πτήση -Αίμα παντού [εικόνες & βίντεο]

(φωτογραφία: Alamy)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Boeing 777 της «Thai Airways» που εκτελούσε την πτήση Τζακάρτα-Μπανγκόκ, με 72 επιβάτες και 12μελες πλήρωμα, βρισκόταν πάνω από την Σιγκαπούρη, όταν δέχθηκε ισχυρές αναταράξεις από κενά αέρος με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 6 ανθρώπων.

Η πτήση της περασμένης Δευτέρας, που πολλοί από τους επιβάτες περιέγραψαν ως την «πιο τρομακτική εμπειρία» της ζωής τους, οδήγησε στον τραυματισμό 5 μελών του πληρώματος και ενός επιβάτη.

Εξι τραυματίες από ξαφνικές αναταράξεις σε πτήση -Αίμα παντού [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0


Φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν από το εσωτερικό του αεροπλάνου, δείχνουν τον πανικό που επικράτησε από το σύνηθες κατά τα άλλα φαινόμενο των αναταράξεων που αυτή την φορά όμως είχε καταστρεπτικές συνέπειες, προκαλώντας εκτός των άλλων και σοβαρές ζημιές.

Εξι τραυματίες από ξαφνικές αναταράξεις σε πτήση -Αίμα παντού [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1


Ένα κάθισμα μέσα στα αίματα, μάσκες οξυγόνου να κρέμονται πάνω από τις θέσεις των επιβατών, αντικείμενα σκορπισμένα στο πάτωμα και τρομοκρατημένοι επιβάτες.

«Δεν υπήρξε καμιά προειδοποίηση για αναταράξεις οπότε οι περισσότεροι δεν φορούσαν τη ζώνη ασφαλείας τους», δήλωσε μια εκ των επιβατών, η 39χρονη Sarah Jayne Edwards.

Εξι τραυματίες από ξαφνικές αναταράξεις σε πτήση -Αίμα παντού [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2


Ο πρόεδρος της «Thai Airways», Charamporn Jotikasthira ζήτησε συγγνώμη απο τους επιβάτες και δήλωσε «η εταιρεία έχει καταβάλει το κόστος ιατρικής περίθαλψης για τους επιβάτες και το προσωπικό που τραυματίστηκε. Όλοι όσοι τραυματίστηκαν στο αεροπλάνο έχουν βγει από το νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ