ΕΣΗΕΑ για Τόσκα και Πολάκη: Ο στρατηγός και ο δόκτωρ με το ξινάρι πασχίζουν να γίνουν είδηση - iefimerida.gr

ΕΣΗΕΑ για Τόσκα και Πολάκη: Ο στρατηγός και ο δόκτωρ με το ξινάρι πασχίζουν να γίνουν είδηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις νουθεσίες και συστάσεις στελεχών της κυβέρνησης σε δημοσιογράφους παίρνει θέση η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της, φωτογραφίζοντας τον Νίκο Τόσκα και τον Παύλο Πολάκη.

«Ο στρατηγός, που θέλει να κάνει τον αρχισυντάκτη και ο δόκτωρ με το ξινάρι πασχίζουν με κάθε τρόπο να γίνουν είδηση, αφού δεν έχουν τίποτα να δείξουν», σημειώνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, αποκαλώντας «στρατηγό» τον κ. Τόσκα και «δόκτωρ με το ξινάρι» τον κ. Πολάκη.

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι αποκαλυπτικές, αλλά και καθοριστικές για την επόμενη ημέρα της ενημέρωσης.

Κάποιοι επιθυμούν διακαώς να κάνουν τους δημοσιογράφους σάκο του μποξ και την ΕΣΗΕΑ άλλοθι για τα πολιτικά τους παιχνίδια», αναφέρει και συνεχίζει:

«Διαπλοκή και πολιτική εξουσία έχουν κάθε λόγο να δίνουν ''αίμα στην αρένα'' και να αποπροσανατολίζουν από τα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα, που έχουν διαλύσει τον κοινωνικό ιστό».

«Ο στρατηγός, που θέλει να κάνει τον αρχισυντάκτη και ο δόκτωρ με το ξινάρι πασχίζουν με κάθε τρόπο να γίνουν είδηση, αφού δεν έχουν τίποτα να δείξουν», τονίζει.

«Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα η ΕΣΗΕΑ συνιστά ψυχραιμία και καλεί τους συναδέλφους να απαντούν ακόμη και σε αυτές τις συμπεριφορές με τους κανόνες που προβλέπει η δημοσιογραφική δεοντολογία», καταλήγει η ανακοίνωση της Ενωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΗΕΑ Νίκος Τόσκας Παύλος Πολάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ