Ο Ζουράρις εξηγεί στο iefimerida.gr: «Εμείς κάνουμε ρουσφέτι με την αριστοτελική έννοια» - iefimerida.gr

Ο Ζουράρις εξηγεί στο iefimerida.gr: «Εμείς κάνουμε ρουσφέτι με την αριστοτελική έννοια»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οχι μόνο επιμένει στην φράση του περί ρουσφετιού που προκάλεσε αίσθηση, αλλά την επενδύει και ιδεολογικά ο Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στο iefimerida.gr.

Η φράση του βουλευτή των ΑΝΕΛ σε επιτροπή της Βουλής, ότι το ρουσφέτι είναι το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς προκάλεσε πολλές συζητήσεις, Πώς ερμηνεύει όμως ο ίδιος τη φράση του;

Μιλώντας στο iefimerida ο κύριος Ζουράρις εξήγησε:

«Οσο αναπνέει ο άνθρωπος, θα υπάρχει το ρουσφέτι. Ομως, για την αριστερά, το ρουσφέτι έχει μια ηθική και αριστοτελική διάσταση. Γιατί από το <όλο> χρησιμοποιείται για να βοηθηθεί το ατομικό, και αυτό που χρειάζεται στήριξη. Γι' αυτό για μας το ρουσφέτι έχει θετικό πρόσημο και είναι ηθικό πλεονέκτημα. Γιατί χρησιμοποιούμε την εξουσία για να βοηθήσουμε, όχι μόνο το γενικό, αλλά και ατομικά αναξιοπαθούντες που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτή» Και επέμεινε: «Για μας το ρουσφέτι έχει θετικό πρόσημο και είναι το ηθικό μας πλεονέκτημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ