Ψυχρολουσία Ντάισελμπλουμ: Οι θεσμοί δεν έχουν εμπιστοσύνη στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Ψυχρολουσία Ντάισελμπλουμ: Οι θεσμοί δεν έχουν εμπιστοσύνη στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αδύναμη» παραμένει η εμπιστοσύνη Ελλάδας και θεσμών, όπως δήλωσε από την Ουάσινγκτον ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, τονίζοντας πως οι δανειστές θα αποφασίσουν αν τα νομοσχέδια χρειάζονται τροποποιήσεις.

«Δεν μπορώ να κρίνω αν τα νομοσχέδια που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση είναι αρκετά και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Eurogroup, μιλώντας στο Peterson Institute, συμπληρώνοντας πως στην αμερικανική πρωτεύουσα δεν θα ληφθεί επίσημη απόφαση για την Ελλάδα από τη στιγμή που θα συνεδριάσει το Eurogroup την επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, ο κ. Ντάισελμπλουμ επεσήμανε πως «εφόσον η Ελλάδα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της, τότε έχουμε δεσμευτεί ότι θα υπάρξει ελάφρυνση του χρέους».

Την ίδια στιγμή, δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ότι το πλαίσιο πάνω στο οποίο γίνονται οι συζητήσεις με την Ελλάδα είναι η συμφωνία του Ιουλίου (2015).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ