Μειώθηκε η ποινή του ΠΑΟΚ - Από -5 έγινε -3 - iefimerida.gr

Μειώθηκε η ποινή του ΠΑΟΚ - Από -5 έγινε -3

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή η απόφαση είναι δικαίωση για τον ΠΑΟΚ, καθώς ήλπιζε στην μείωση της ποινής του.

Υπενθυμίζουμε πως ο δικέφαλος είχε τιμωρηθεί με -5 βαθμούς για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό και μετά την έφεση που κατέθεσε η ποινή του έπεσε στο -3.

Πάντως, στους ασπρόμαυρους παρέμεινε η τιμωρία να αγωνιστούν χωρίς τον κόσμο τους σε τρία παιχνίδια και θα πληρώσουν πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Αυτή η απόφαση είναι μόνο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ περιμένει να δει τι θα γίνει με τις δύο άλλες αγωνιστικές που έχει τιμωρηθεί, στα ματς με Πανιώνιο και Καλλονή, μετά από έφεση που άσκησε ο Εισαγγελέας.

Αν πέσει και αυτή η ποινή, τότε θα παίξει με τον κόσμο στο πλευρό του στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Απόφαση 32/2016: Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 89/24-32016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Κρατεί και δικάζει. Κατακυρώνει υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τέρματα 0-3 τον αγώνα. Δέχεται ότι ο αγώνας διεκόπη από υπαιτιότητα της εκκαλούσας.

Αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος , όπου συμμετέχει η εκκαλούσα. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 100.000€. Επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τριών αγώνων χωρίς θεατές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ολυμπιακός ποινή αφαίρεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ