Ξεκινά το Κύπελλο - Στα χέρια Κοντονή και Γκιρτζίκη η επιστολή της FIFA - iefimerida.gr

Ξεκινά το Κύπελλο - Στα χέρια Κοντονή και Γκιρτζίκη η επιστολή της FIFA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δείχνει πλέον βέβαιο πως το Κύπελλο Ελλάδας θα ολοκληρωθεί κανονικά για τη σεζόν 2015-2016 αφού η FIFA έστειλε στον Σταύρο Κοντονή την επιστολή με το περιεχόμενο όσων συμφωνήθηκαν την Τρίτη στη συνάντηση των δύο πλευρών.

Τόσο ο Σταύρος Κοντονής όσο και ο Γιώργος Γκιρτζίκης έχουν πλέον στα χέρια τους την επιστολή της FIFA, με το περιεχόμενό της να ικανοποιεί τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ολα δείχνουν ότι σε αυτή την κόντρα, η οποία κράτησε σχεδόν ένα μήνα, θα μπει αίσιο τέλος αφού ο Κοντονής έμεινε ικανοποιημένος από την κίνηση της FIFA να στείλει γραπτώς όλα όσα συμφωνήθηκαν την Τρίτη και το οποίο ήταν η πρώτη από τις προϋποθέσεις προκειμένου να δώσει εντολή να ξεκινήσει και πάλι ο θεσμός του Κυπέλλου.

Η επιστολή κοινοποίηθηκε και στην ΕΠΟ και είναι απόλυτα συντονισμένη στο κλίμα της συμφωνίας.

Η δεύτερη κίνηση αφορούσε την πλευρά της η ΕΠΟ, η οποία με τη σειρά της κοινοποίησε στον Κοντονή την ακύρωση της προσφυγής στο ΣτΕ κατά της απόφασής του να διακόψει το Κύπελλο. Εντός της ημέρας αναμένεται και η απάντηση του υφυπουργού, η οποία θα βάλει οριστικό τέλος στον κίνδυνο του Grexit.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fifa ΕΠΟ Σταύρος Κοντονής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ