Τα 5 πράγματα που δεν χρειάζεται να βάλετε στη βαλίτσα σας [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα 5 πράγματα που δεν χρειάζεται να βάλετε στη βαλίτσα σας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο σε ένα ταξίδι από το να κουβαλάς μια τεράστια βαλίτσα με ένα σωρό πράγματα μέσα, που ίσως -ας το πάρω κι αυτό, ποτέ δεν ξέρεις- σου χρειαστεί εκεί που θα πας.

Και αν έχει ροδάκια μπορεί να γίνεται πιο εύκολο το κουβάλημα, ωστόσο, το χεράκι σου το ξέρει που σέρνει τη βαλίτσα σε δρόμους και σοκάκια.

Για να αποφύγεις τους πόνους στους καρπούς ή στη μέση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις τα άχρηστα πράγματα από τη βαλίτσα σου. Ξέρεις πολύ καλά πως δεν θα τα φορέσεις ή χρησιμοποιήσεις και το μόνο που κάνουν είναι πιάνουν χώρο και να προσθέτουν βάρος.

Τα παπούτσια που σε πονάνε

Είναι αυτά τα παπούτσια που είναι κομψά και όμορφα αλλά τόσο άβολα. Τα φοράς και μετά από λίγο δεν μπορείς να σταθείς όρθια είτε γιατί σε «κόβουν», είτε γιατί σε «χτύπουν». Οπότε, δεν χρειάζεται να τα πάρεις μαζί σου στις διακοπές, διότι δεν θες να ταλαιπωρηθείς.

Τα 5 πράγματα που δεν χρειάζεται να βάλετε στη βαλίτσα σας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το μαγιό που δεν πρόκειται να βάλεις ΠΟΤΕ

Το φοράς στο σπίτι σου, κοιτιέσαι στον καθρέπτη και σκέφτεσαι πως αν είχες χάσει εκείνα τα δύο κιλά θα σου πήγαινε τέλεια. Προς το παρόν, δεν νιώθεις άνετα να το φορέσεις στην παραλία, οπότε γιατί το παίρνεις μαζί μου; «Μην τυχόν, μου έρθει και το βάλω», λες... Αφησε το στο συρτάρι σου και πάρε μαζί σου, αυτά τα μαγιό που σε κάνουν να νιώθεις «θεά»!

Τα 5 πράγματα που δεν χρειάζεται να βάλετε στη βαλίτσα σας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πολύ τζιν

Μπορεί να αγαπάς το τζιν αλλά δεν χρειάζεται να γεμίσεις τη βαλίτσα σου με 5 τζιν και διπλάσια τζιν σορτσάκια. Ο καιρός «ανοίγει», οπότε προτίμησε παντελόνες, φορέματα και φούστες. Τα τζιν σορτσάκια, βέβαια, μην τα βγάλεις γιατί είναι πάντα χρήσιμα.

Τα 5 πράγματα που δεν χρειάζεται να βάλετε στη βαλίτσα σας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σαμπουάν, conditioner, αφρόλουτρο...

Σε περίπτωση που φεύγετε ταξίδι με παρέα μοιραστείτε το βάρος. Κάποιος μπορεί να πάρει το σαμπουάν, άλλος το μαλακτικό και άλλος το αφρόλουτρο. Μην γεμίσετε την τσάντα σας με ένα σωρό πράγματα.

Τα 5 πράγματα που δεν χρειάζεται να βάλετε στη βαλίτσα σας [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Σνακς

Οκ, μπορεί να θες να εξοικονομήσεις χρήματα, ωστόσο, το να γεμίσεις την βαλίτσα με σνακς δεν είναι και η καλύτερη πρακτική. Πού θα βάλεις τα ρούχα σου, αν πάρεις μαζί σου ένα σωρό τρόφιμα;

Τα 5 πράγματα που δεν χρειάζεται να βάλετε στη βαλίτσα σας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ