Ποτάμι: Η κυβέρνηση ξιφουλκεί κατά της διαπλοκής και ο Καμμένος ιδρύει οffshore - iefimerida.gr

Ποτάμι: Η κυβέρνηση ξιφουλκεί κατά της διαπλοκής και ο Καμμένος ιδρύει οffshore

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να δώσει συγκεκριμένες και όχι γενικόλογες απαντήσεις για τις offshore στο Λονδίνο, ζήτησε το Ποτάμια από τον Πάνο Καμμένο.

Σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι σχολιάζει δηκτικά: «Τις μέρες που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξιφουλκούσε με γενικόλογα εναντίον της διαφθοράς και της διαπλοκής, η οικογένεια Καμμένου ίδρυε στο Λονδίνο offshore της «μιας λίρας και μιας μετοχής» με άγνωστο αντικείμενο εργασιών και άγνωστα περιουσιακά στοιχεία».

Οπως αναφέρει, «σύμφωνα με τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών, ο 89χρονος και βαριά άρρωστος πατέρας του υπουργού Αμύνης τον Φεβρουάριο, μία βδομάδα πριν φύγει από τη ζωή, μέσα στο νοσοκομείο, ίδρυσε δύο offshore. Ο υπουργός Αμύνης κ. Καμμένος και κληρονόμος πρώτου βαθμού της οικογένειάς του, θα πρέπει τώρα να απαντήσει συγκεκριμένα ποια είναι τα περιουσιακά στοιχεία των νέων offshore της οικογένειάς του».

Το Ποτάμι καταλήγει: «Η χώρα δεν αντέχει νέους ψιθύρους για νέα σκάνδαλα, στην κορυφή μάλιστα της κυβέρνησης. Οι γκρίζες περιοχές πρέπει τώρα να φωτιστούν. Και όχι με γενικόλογες απαντήσεις αλλά με στοιχεία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι Πάνος Καμμένος offshore
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ