Sold out το Παναθηναϊκός-Λαμποράλ για την Euroleague - iefimerida.gr

Sold out το Παναθηναϊκός-Λαμποράλ για την Euroleague

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εισιτήρια τέλος. Ο Παναθηναϊκός πριν καν αγωνιστεί για πρώτη φορά με την Λαμποράλ Κούτσα στην Ισπανία για τα πλέι-οφ της Euroleague, ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με τους Ισπανούς την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα.

Χρειάστηκαν σχεδόν 48 ώρες για εξαφανιστούν όλα τα εισιτήρια του του 3ου αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λαμποράλ Κούτσα, τον πρώτο δηλαδή που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Οπως ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ, εισιτήριο δεν υπάρχει πλέον ούτε για δείγμα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει sold out και για το 2ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ειδικά αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να σπάσει την έδρα των Ισπανών τουλάχιστον σε ένα από τα δύο παιχνίδια στη Βιτόρια.

Η επίσημη ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την τρίτη αναμέτρηση των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Λαμποράλ Κούτσα (19/4/2016 και ώρα 21.15).

Χρειάστηκαν λιγότερες από 48 ώρες ώστε οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» να αποδείξουν έμπρακτα για ακόμη μία φορά την αγάπη και την πίστη τους για την ομάδα, γι’ αυτό και η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!

Κατόπιν τούτων, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ