Με ένα «τιτίβισμα» στον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ στο twitter η Χαριλάου Τρικούπη επιτίθεται με ασυνήθιστα οξύ τρόπο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το ΠΑΣΟΚ παραθέτει δύο δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ με διαφορά σχεδόν δύο μηνών.
Η μια στις 2 Φεβρουαρίου 2016 όπου δήλωνε ότι «δεν βιάζομαι να γίνω Πρωθυπουργός». Και η άλλη στις 29 Μαρτίου όπου προκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα: «Τολμήστε να πάμε σε εκλογές».
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν βιάζεται να γίνει πρωθυπουργός, αλλά ζητάει επίμονα εκλογές» σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει ειρωνικά: «Υπευθυνότητα #not».
Κύκλοι της Χ. Τρικούπη εξηγούσαν στο iefimerida.gr ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να βάλει όρια τόσο προς τα αριστερά όσο και προς τα δεξιά του. Επιπλέον δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο έκτακτων εξελίξεων, όπως πρόωρες εκλογές και πρόσθεταν: «Δεν μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μιλούσε συνεχώς για εθνική συνεννόηση, να ζητά εκλογές επειδή πιέζεται από το κόμμα του, γνωρίζοντας ότι δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα».
![Και ξαφνικά ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: Δεν είναι αξιόπιστος [εικόνα] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/pasok_kyriakos1.jpg?itok=ytgHe7sg)