Πέταξε το πρώτο Airbus της Turkish Airlines στα χρώματα του EURO 2016 - iefimerida.gr

Πέταξε το πρώτο Airbus της Turkish Airlines στα χρώματα του EURO 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Turkish Airlines έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία-χορηγός σε τελικά φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και για να γιορτάσει το γεγονός, έβαψε ένα από τα Airbus A330-300, στα χρώματα του EURO 2016 στέλνοντας το πρώτο αεροσκάφος στο Παρίσι.

Ολες οι ομάδες θα ταξιδέψουν με αεροσκάφη της Turkish Airlines, επίσημου χορηγού της διοργάνωσης. Η αεροπορική εταιρεία έκανε την παρουσίαση του πρώτου αεροπλάνου στα χρώματα του EURO, το οποίο μάλιστα πέταξε για το Παρίσι ενώ όπως δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας, Αχμέτ Ολμουστούρ, αυτό ήταν μόνο το πρώτο από τα πολλά event που θα ακολουθήσουν.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το πρώτο αεροπλάνο ενός άμεσου συνεργάτη μας, να απογειώνεται» τόνισε ο διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA, Γκι-Λοράν Επστάιν. «Θα είναι φανταστικό όλοι οι φίλαθλοι της Ευρώπης να ταξιδεύουν με τα συγκεκριμένα αεροπλάνα και ανυπομονούμε για την σέντρα στις 10 Ιουνίου», συμπλήρωσε ο Επστάιν. Δημιουργήθηκε μάλιστα και hashtag στο τουίτερ #eurointhesky προκειμένου να «ταξιδέψει» μέσω των social media, η εικόνα των αεροσκαφών του EURO 2016.

Πέταξε το πρώτο Airbus της Turkish Airlines στα χρώματα του EURO 2016 | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Turkish Airlines αεροπλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ