Champions League: Η μεγάλη μάχη στη Μαδρίτη – Εκτός ο Μήτρογλου με Μπάγερν - iefimerida.gr

Champions League: Η μεγάλη μάχη στη Μαδρίτη – Εκτός ο Μήτρογλου με Μπάγερν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης στα ημιτελικά του Champions Leauge και απόψε θα προκύψουν οι άλλες δύο ομάδες, οι οποίες θα μπουν στην κλήρωση της Παρασκευής.

Στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:45, ΕΡΤ HD) στον επαναληπτικό του εις βάρος της 2-1 στο «Καμπ Νου» την προηγούμενη εβδομάδα. Σε εκείνη την αναμέτρηση, η αποβολή του Φερνάντο Τόρες, είχε παίξει καταλυτικό ρόλο για την ανατροπή του σκορ από τους «ροχιμπλάνκος». Ο Ισπανός επιθετικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απόψε ενώ απουσιάζει και ο Χιμένεθ από την άμυνα λόγω τραυματισμού.

Στην αντίπερα όχθη η Μπαρτσελόνα διανύει περίοδο μίνι κρίσης. Είδε τη διαφορά της στο πρωτάθλημα να μειώνεται στο -3 από την Ατλέτικο, η οποία τώρα την απειλεί και με αποκλεισμό από το Champions League. Ο Λουίς Ενρίκε δεν έδειξε να ανησυχεί πάντως και επεσήμανε απλά πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο για να πάρει την πρόκριση αλλά δεν δέχθηκε πως το ματς είναι «τελικός».

Πιθανές Συνθέσεις
Ατλέτικο Μαδρίτης:Ομπλακ – Χουανφράν, Γοδίν, Ερνάντες, Φιλίπε Λουίς – Κόκε, Γκάμπι, Αουγκούστο, Σαούλ – Γκριζμάν, Καράσκο
Μπαρτσελόνα:Τερ Στέγκεν – Αλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Ζόρντι Άλμπα – Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα – Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.

Χωρίς Μήτρογλου η Μπενφίκα

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπενφίκα υποδέχεται την Μπάγερν (21:45, ΟΤΕ Sport 2) μετά το 1-0 υπέρ των Γερμανών στο πρώτο παιχνίδι, χωρίς να έχει στη διάθεσή της τον Κώστα Μήτρογλου.Ο Ελληνας επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε μετά το ματς με την Ακαντέμικα και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου, δεν κατάφερε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τους Πορτογάλους, οι οποίοι θα γνωρίζουν την τελευταία στιγμή αν θα υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Γκαϊτάν.

Από την πλευρά της η Μπάγερν, έχοντας παρακαταθήκη το 1-0 της Γερμανίας, καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Γκουαρντιόλα θα γνωρίζει την τελευταία στιγμή αν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κομάν, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό ωστόσο ταξίδεψε στην Πορτογαλία. Εκτός μάχης είναι και ο Ρόμπεν μαζί φυσικά με τους Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ, και Μπενατιά, οι οποίοι αποτελούν τις μόνιμες απουσίες των Βαυαρών.

Πιθανές Συνθέσεις
Μπενφίκα:Εντερσον – Αντρέ Αλμέιδα, Λίντελεφ, Ζαρντέλ, Ελισέου – Φέισα, Σάντσες, Γκαϊτάν, Πίτσι – Ραούλ Χιμένεθ, Ζόνας
Μπάγερν:Νόιερ – Λαμ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπερνάτ – Βιδάλ, Τιάγκο – Κόστα, Ριμπερι – Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ