Απαντήσεις-«κλειδιά» για τη σωστή συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων [λίστα] - iefimerida.gr

Απαντήσεις-«κλειδιά» για τη σωστή συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων και την υποβολή τους στο Taxisnet δίνει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

Με ένα αναλυτικό οδηγό υπό τη μορφή συνηθισμένων ερωτήσεων δίνει οδηγίες για τη σωστή συμπλήρωση των δηλώσεων και απαντά σε θέματα που αφορούν από τη μεταβολή των στοιχείων ταυτότητας ή της οικογειακής κατάστασης κάθε φορολογούμενου, που συμπληρώνονται στο Ε1, τα εισοδήματα από ακίνητα που συμπλήρωνονται στο Ε2 αλλά και οδηγίες για τη συμπλήρωση του Ε3 από τους επιτηδευματίες.

Απαντήσεις παρέχονται ακόμη στα ερωτήματα πως ακριβώς πρέπει να δηλωθούν τα στοιχεία των κατοικιών στον πίνακα 5 βάσει του οποίου ορίζονται τα τεκμήρια διαβίωσης, αλλά και στο πως δηλώνονται ΙΧ αυτοκίνητα, σκάφη, πισίνες κτλ.

Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις για Δηλώσεις Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων Ε1

Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις για Δηλώσεις Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων Ε2

Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις για Δηλώσεις Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων Ε3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ