Ωρα πρόκρισης στο Final-4 για τον ΠΑΟ - Πρώτο παιχνίδι με την Λαμποράλ στην Ισπανία - iefimerida.gr

Ωρα πρόκρισης στο Final-4 για τον ΠΑΟ - Πρώτο παιχνίδι με την Λαμποράλ στην Ισπανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου θα αναζητήσει απόψε ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα (21:45, Novasports 2).

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο του Top-16 και πλέον έχει έναν ακόμη μπροστά του προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση στο Final-4 της Γερμανίας.

Ο άμεσος στόχος από την αρχή της χρονιάς δεν ήταν η κατάκτηση της Euroleague αλλά η πρόκριση στο τελευταίο διήμερο της διοργάνωσης, το οποίο θα παιχτεί στο Βερολίνο. Την προσπάθεια για την επίτευξή του λοιπόν, ξεκινά απόψε ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Λαμποράλ Κούτσα.

Στην Βιτόρια, το τριφύλλι θα ψάξει το πρώτο break, αυτό που θα ανατρέψει το πλεονέκτημα έδρας που έχει η Λαμποράλ, η οποία έχει στηρίξει πολλά φέτος στο «σπίτι» της. Εκεί όπου παραδόθηκαν ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Εφές.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει να ανατρέψει το μειονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Την τελευταία φορά που το κατάφερε κατέκτησε και το τρόπαιο στο τέλος. Ήταν το 2011, όταν έκανε το break στο 2ο παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια, στη λάβα του ΟΑΚΑ σημείωσε τις άλλες δύο νίκες που χρειαζόταν.

Η αρχή λοιπόν γίνεται σήμερα, με τον Παναθηναϊκό να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και τον Ραντούλιτσα να δηλώνει πως «δεν ξέρει μπάσκετ όποιος λέει ότι θα είναι εύκολη σειρά». Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή και με την ευχή ο Παναθηναϊκός να έχει σπάσει την έδρα της Λαμποράλ, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν την ερχόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Λαμποράλ Κούτσα Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ