Αλληλεγγύη, θαυμασμός και ένα ευχαριστώ προς τους Ελληνες από τον πρόεδρο της ΔΟΕ - iefimerida.gr

Αλληλεγγύη, θαυμασμός και ένα ευχαριστώ προς τους Ελληνες από τον πρόεδρο της ΔΟΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θέλουμε να εκφράσουμε το θαυμασμό μας για τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα, οι Έλληνες αντιμετωπίζουν το θέμα των προσφύγων» τονίζει από την Ελβετία ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ.

Στη Λωζάννη ο Προκόπης Παυλόπουλος

Αλληλεγγύη, θαυμασμός και ένα ευχαριστώ προς τους Ελληνες από τον πρόεδρο της ΔΟΕ | iefimerida.gr 0

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στην έδρα της ΔΟΕ στη Λωζάννη, ο Τόμας Μπάχ δήλωσε χαρακτηριστικά «Οφείλουμε ως Ολυμπιακό κίνημα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελλάδα και τους Έλληνες για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη κρίση της εποχής μας-την προσφυγική κρίση».

Ο 59χρονος Γερμανός πρόεδρος της ΔΟΕ και πρώην χρυσός ολυμπιονίκης στην ξιφασκία τονίζει πώς θέλει να εκφράσει «την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, αλλά και την ευγνωμοσύνη του για το μεγάλο δώρο που χάρισε στην ανθρωπότητα -τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ο κ. Μπαχ εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στην έδρα της ΔΟΕ και τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έλθει στην Ελλάδα για να παραστεί στην τελετή της αφής της Ολυμπιακής φλόγας στην Ολυμπία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ