Αγριο «χέρι» της FIFA σε ΕΠΟ: «Είστε εκτεθειμένοι παντού - Δεν κάνετε τίποτα» - iefimerida.gr

Αγριο «χέρι» της FIFA σε ΕΠΟ: «Είστε εκτεθειμένοι παντού - Δεν κάνετε τίποτα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα σκληρή στάση κράτησε η FIFA μέσω του εκπροσώπου της Κωστάκη Κουτσοκούμνη προς τον Γιώργο Γκιρτζίκη και την ΕΠΟ στην σχεδόν 50λεπτη συνάντησή τους στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο κ.Κουτσοκούμνης κάλεσε την ΕΠΟ να κάνει υποχωρήσεις προκειμένου να βγει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την κρίση λέγοντας χαρακτηριστικά.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολύ κακή φήμη στην Ευρώπη. Είστε εκτεθειμένοι παντού και με το Koriopolis και με την εγκληματική οργάνωση. Δεν έχετε κάνει τίποτα ούτε στα θέματα βίας. Πρέπει να γίνουν υποχωρήσεις και να συμβαδίσετε με τη FIFA σε ολα τα επίπεδα».

Ο Γκιρτζίκης επιχείρησε να απαντήσει με γενικολογίες προτείνοντας να δημιουργηθεί μια επιτροπή και από Δευτέρα να ξεκινήσει διάλογος ωστόσο φαίνεται πως δεν έπεισε τον εκπρόσωπο της FIFA.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ