Με 74 εκατ.ευρώ έκλεισε το 2015 ο Μέσι - Τον ακολουθούν Ρονάλντο και Νεϊμάρ - iefimerida.gr

Με 74 εκατ.ευρώ έκλεισε το 2015 ο Μέσι - Τον ακολουθούν Ρονάλντο και Νεϊμάρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαράλλαχτη έμεινε η τριάδα των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών στον κόσμο αφού για 3η συνεχόμενη σεζόν Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ παραμένουν οι τρεις πρώτοι σε εισοδήματα, όχι μόνο από την παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να έχει στο τέλος Μαϊου μια πολύ κρίσιμη δικαστική μάχη με την ισπανική δικαιοσύνη για θέματα φοροδιαφυγής όμως αυτό δεν τον εμπόδισε από το να παραμείνει και για το 2015 στην πρώτη θέση της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ εισέπραξε 74 εκατομμύρια ευρώ από το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, από χορηγούς και διαφημιστικά στα οποία συμμετείχε. Στη 2η θέση παρέμεινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εισόδημα 67 εκατομμυρίων ευρώ ενώ στην 3η θέση βρίσκεται και πάλι ο Νεϊμάρ με 43,5 εκατομμύρια ετησίως.

Οσον αφορά τους προπονητές ο Ζοσέ Μουρίνιο αν και είναι χωρίς δουλειά από τον περασμένο Δεκέμβριο, παραμένει στην 1η θέση έχοντας εισόδημα για το 2015 ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ