Η γυναίκα που πέταξε την κότα στο Μαξίμου σε νέο επεισόδιο στην Ηρώδου Αττικού - iefimerida.gr

Η γυναίκα που πέταξε την κότα στο Μαξίμου σε νέο επεισόδιο στην Ηρώδου Αττικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά είναι γνωστή για τους αιφνιδιαστικούς τρόπους διαμαρτυρίας που επιλέγει κατά της κυβέρνησης.

Η αρχή είχε γίνει από τα θεωρία της Βουλής και η συνέχεια ήταν το περίφημο περιστατικό με την κότα που έριξε στο Μέγαρο Μαξίμου. Η γνωστή πλέον ακτιβίστρια εμφανίστηκε ξανά αυτή τη φορά μέσω facebook και με ανάρτηση της καταγγέλλει αστυνομικούς στην Ηρώδου Αττικού.

Συγκεκριμένα ισχυρίζεται πως δέχτηκε επίθεση από αστυνομικούς χθες στην Ηρώδου Αττικού. Οπως αναφέρει η Αυγή Βουτσινά, κατευθυνόταν σε ένα καφέ, στον Εθνικό Κήπο, όπου είχε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, όταν την πλησίασαν τέσσερα άτομα, την έσυραν με τη βία σε ένα τζιπ, την εξύβρισαν χυδαία και στη συνέχεια την παρέδωσαν σε ένα περιπολικό που τη μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.

Τι έγραψε η ίδια στο Facebook
“Όταν η διαμαρτυρία γίνεται ποινικό αδίκημα,τότε η ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ.Περπατούσα στην, απαγορευμένη πλέον για εμένα λόγω του ότι έχω διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν, ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, κατευθυνόμενη σε ένα καφέ στον κήπο για επαγγελματικούς λόγους,και 4 άτομα της ασφάλειας με άρπαξαν,οι δύο με έβριζαν χυδαία και με έσυραν κυριολεκτικά στο περιπολικό. Χωρίς καμία εξήγηση και χωρίς καμία αφορμή.Με χτύπησαν και μου φέρθηκαν όπως θα έπρεπε να φερόμαστε εμείς στο ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που έχουμε στην εξουσία της χώρας. Λυπάμαι γιατί βλέπω ότι η χυδαιότητά τους δεν έχει τέλος και φοβάμαι ότι είμαι κοντά στο να κατανοήσω κι άλλα πράγματα…ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 2016…!!!!!!”

Η γυναίκα που πέταξε την κότα στο Μαξίμου σε νέο επεισόδιο στην Ηρώδου Αττικού  | iefimerida.gr 0
Η γυναίκα που πέταξε την κότα στο Μαξίμου σε νέο επεισόδιο στην Ηρώδου Αττικού  | iefimerida.gr 1
Η γυναίκα που πέταξε την κότα στο Μαξίμου σε νέο επεισόδιο στην Ηρώδου Αττικού  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ