ΔΝΤ: Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συζήτηση για το ελληνικό χρέος στην Ουάσινγκτον - iefimerida.gr

ΔΝΤ: Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συζήτηση για το ελληνικό χρέος στην Ουάσινγκτον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαπραγματεύσεις στην Αθήνα σταμάτησαν και με τις συζητήσεις ελληνικής κυβέρνησης και θεσμών να μεταφέρονται στην Ουάσινγκτον, εκπρόσωπος του ΔΝΤ δήλωσε πως εκεί δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση για το ελληνικό χρέος.

Εκπρόσωπος του Ταμείου ερωτηθείς από το Mega για το ενδεχόμενο αυτό απάντησε πως «δεν έχω καμία αντίδραση, είναι ένα θέμα για το οποίο θα αναλάβουν τον ηγετικό ρόλο οι χώρες της Ευρώπης».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να τεθεί το ζήτημα του χρέους, με τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Σταθάκη, να ταξιδεύουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να ξεκινήσει η συζήτηση.

Παλιότερα, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν είχε εκφράσει την πρόθεση του να συζητηθεί το θέμα της ελάφρυνσης με τους συνομιλητές του στην Ουάσινγκτον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΝΤ ελληνικό χρέος Ουάσινγκτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ