Προπηλάκισαν βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Προπηλάκισαν βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κόκκινο πανί» ήταν για κάποιους κατοίκους του Κιλκίς, ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Παραστατίδης.

Οταν βρέθηκε την Κυριακή σε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου για το τι θα γίνει με τους πρόσφυγες στην περιοχή, κάποιοι συγκεντρωμένοι αντέδρασαν έντονα.

Οταν πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου ο Θ. Παραστατίδης, ομάδα κατοίκων άρχισε να τον υβρίζει και δεν του επέτρεψαν να μιλήσει, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αίθουσα, ενώ τον αποδοκίμαζαν μέχρι και εκτός της αίθουσας, άλλοι ζητώντας του να παραιτηθεί και άλλοι υβρίζοντας και χειρονομώντας. Ευτυχώς βρέθηκαν και ψυχραιμότεροι που τον προστάτεψαν καθώς έφευγε από τη συγκέντρωση.

Οπως είπε ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τα άτομα με τα οποία ειχε έναν έντονο διαξιφισμό, προέρχονταν από το χώρο της Χρυσής Αυγής.
«Τοποθετήθηκαν διάφοροι, μετά από κάποιες εισηγήσεις, ζήτησα το λόγο για να τοποθετηθώ και δεν μου επετράπη, κυρίως φραστικά» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι δεν είχε καταστεί σαφές ποια ήταν η πολιτική προέλευση κάποιων ομάδων εκ των οργανωτών.
Ο κ. Παραστατίδης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη συνάντηση, ενώ την φραστική επίθεση εναντίον του καταδίκασε ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς.
«Υπήρχαν κάποια άτομα άγνωστα σε μένα, όμως, γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής, μπορώ να πω ότι τουλάχιστον οι μισοί ήταν κάτοικοι με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Είναι απαράδεκτο το ότι δεν επετράπη στον κ. Παραστατίδη να μιλήσει και επιπρόσθετα να γνωστοποιήσει τις προθέσεις της κυβέρνησης και να δεσμευθεί σε συγκεκριμένες ενέργειες» είπε.

Προπηλάκισαν βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Προπηλάκισαν βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ