Η πιο ακριβή τουαλέτα στον κόσμο -Προς 3.700 ευρώ τον μήνα - iefimerida.gr

Η πιο ακριβή τουαλέτα στον κόσμο -Προς 3.700 ευρώ τον μήνα

(εντός αυτού του κτιρίου βρίσκεται η «πολύτιμη» τουαλέτα)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τιμή ενοικίασης σχεδόν διπλάσια από όσο διατίθενται συνήθως τα διαμερίσματα σε αυτήν την περιοχή, μια τουαλέτα στο Χάιγκεητ του Λονδίνου φιλοδοξεί να κατακτήσει τον τίτλο της «πιο ακριβής τουαλέτας» στον κόσμο.

Με τιμή 3.700 ευρώ τον μήνα (3.000 βρετανικές λίρες) μην περιμένετε ούτε κάποια φοβερή πολυτέλεια, ουτε ασφαλώς κάποια σπουδαία άνεση. Το δυνατό σημείο της συγκεκριμένης τουαλέτας είναι η τοποθεσία της.

Η πιο ακριβή τουαλέτα στον κόσμο -Προς 3.700 ευρώ τον μήνα | iefimerida.gr 0


Βρισκόμενη εντός ενός παλιού σπιτιού, ακριβώς στην στάση λεωφορείων (αφετηρία-τερματισμός) η τουαλέτα αυτή θα έχει μεγάλη ζήτηση, καθώς οι οδηγοί των λεωφορείων δεν έχουν κάποιον άλλον χώρο εκεί κοντά που να μπορούν να χρησιμοποιήσουν για... την ανάγκη τους.
Όπως δηλώνει και ο ιδιοκτήτης της τουαλέτας, Τζέιμς Άθερτον, η επιχειρηματική κίνηση του μπορεί να γνωρίσει ακόμη πιο αισιόδοξες προοπτικές από την διαφαινόμενη απόφαση του τοπικού δημοτικού συμβουλίου να κλείσει τις δημόσιες τουαλέτες που βρίσκονται λίγο πιο κάτω, κοντά στο σημείο.
«Θα είναι πραγματικά κρίμα αν κλείσουν οι τουαλέτες στην πλατεία Ποντ, γιατί είναι πραγματικά απαραίτητες, αλλά θα είναι ταυτόχρονα καλά νέα για την δική μου δουλειά» παραδέχεται στην εφημερίδα «Camden New Journal».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Λονδίνο τουαλέτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ