Αυτό είναι το πιο λεπτό λάπτοπ στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το πιο λεπτό λάπτοπ στον κόσμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ονομαζόμενο Spectre είναι από αλουμίνιο. Είναι λεπτότερο από το 11-ιντσών MacBook Air (17 mm) και το 12-ιντσών MacBook (13 mm).

Το νέο notebook της HP είναι ο λεπτότερος φορητός υπολογιστής στον κόσμο, ξεπερνώντας το MacBook Air με πάχος μόλις 10,4mm. Η διαγώνιος του είναι 13,3 ίντσες και έχει Windows 10.

 Αυτό είναι το πιο λεπτό λάπτοπ στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

H ανάλυση είναι Full HD και προστατεύεται από Gorilla Glass. Tα ηχεία είναι κατασκευασμένα από την Bang & Olufsen. H μπαταρία του Spectre μπορεί να το διατηρεί σε λειτουργία για 9,5 ώρες.

 Αυτό είναι το πιο λεπτό λάπτοπ στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Διαθέτει τρεις εισόδους USB-C, δύο από τις οποίες υποστηρίζουν Thunderbolt για τη σύνδεση συμβατών monitor. Το βάρος του Spectre είναι λίγο πάνω από 1.110g.

 Αυτό είναι το πιο λεπτό λάπτοπ στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

H μνήμη μπορεί να είναι έως 8GB και ο SSD έως 512GB. Το notebook της HP θα είναι διαθέσιμο στην Αμερική από τα τέλη Μαΐου σε τιμές από 1.250 δολάρια. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τη διάθεση του στη χώρα μας.

 Αυτό είναι το πιο λεπτό λάπτοπ στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
 Αυτό είναι το πιο λεπτό λάπτοπ στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάπτοπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ