Εβαλε τα κλάματα ο Ρανιέρι - Ενα ακόμη βήμα για τον τίτλο η Λέστερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Εβαλε τα κλάματα ο Ρανιέρι - Ενα ακόμη βήμα για τον τίτλο η Λέστερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ έκανε η Λέστερ, η οποία έφυγε νικήτρια από το «Στάδιο του Φωτός» επί της Σάντερλαντ με σκορ 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζέιμι Βάρντι αλλά και ο Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος στο φινάλε του αγώνα δάκρυσε από τη συγκίνηση.

Η νίκη της Λέστερ με σκορ 2-0 επί της Σάντερλαντ ήταν ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία. Παράλληλα οριστικοποίησε πως η ομάδας του Ιταλού τεχνικού, στη χειρότερη των περιπτώσεων θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο Champions League, γεγονός στο οποίο στάθηκαν οι περισσότεροι από τους παίκτες της πανηγυρίζοντας στο twitter.

Τα δύο γκολ του Τζέιμι Βάρντι, χάρισαν τη νίκη στις «αλεπούδες» και παρά την επικράτηση της Τότεναμ, οι πιθανότητες παραμένουν υπέρ τους για την υπέρβαση και την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτός πάντως που εξακολουθεί να αρνείται να μιλήσει για την κατάκτηση του τίτλου είανι ο Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος στο φινάλε του αγώνα λύγισε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με δακρυσμένα μάτια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λέστερ Κλαούντιο Ρανιέρι πρωτάθλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ