Στο στόχαστρο των «σκληρών» της ΝΔ ο Λυκουρέντζος - iefimerida.gr

Στο στόχαστρο των «σκληρών» της ΝΔ ο Λυκουρέντζος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στόχαστρο πολλών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, κυρίως αυτών που προέρχονται από το χώρο των λεγόμενων «σκληρών», έχει μπει ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Αλέξανδρος Λυκουρέντζος.
Οι εσωκομματικές αναταράξεις του τελευταίου διαστήματος με την αναμέτρηση της ομάδας των φιλελεύθερων από την μία πλευρά και των εκπροσώπων της Λαϊκής Δεξιάς από την άλλη, χρεώνονται από κάποιους στους χειρισμούς του Γραμματέα του κόμματος. «Δεν κατάφερε να βρει μια γραμμή μεταξύ της απόφασης Σαμαρά για «ναι» στον Παπαδήμο και της συνεπούς αντιμνημονιακής στάσης που κρατά το κόμμα» έλεγε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκεται κοντά στην ηγεσία.

Από την πλευρά τους, οι υποστηρικτές του Γραμματέα απαντάνε ότι ο ίδιος στήριξε με όλες τις δυνάμεις του τις αποφάσεις Σαμαρά κάνοντας δημόσιες εμφανίσεις και κατάφερε να περιορίσει τις αντιδράσεις μόνο στον Πάνο Καμμένο.

Πάντως, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σε συνεντεύξεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας τις επόμενες ημέρες, αντίπαλοι του κ.Λυκουρέντζου θα τοποθετηθούν και θα αφήσουν αιχμές για την στάση του Γραμματέα του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ