Το καψόνι της Ντέλιας -Μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές, τους έστησε όλους μισή ώρα - iefimerida.gr

Το καψόνι της Ντέλιας -Μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές, τους έστησε όλους μισή ώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το ραντεβού κυβέρνησης-δανειστών να ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 16:00, κατέληξε, όμως, να ξεκινήσει στις 22:00.

Και μπορεί για το μεγαλύτερο μέρος της πολύωρης καθυστέρησης να οφειλόταν, όπως όλα δείχνουν, στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά η μετάθεση από τις 21:30 στις 22:00 στην Ντέλια Βελκουλέσκου! Οι υπουργοί και οι τρεις επικεφαλής των Θεσμών, σύμφωνα με πληροφορίες περίμεναν πάνω από μισή ώρα την εκπρόσωπο του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου η οποία τελικά κατέβηκε από το δωμάτιό της στην αίθουσα συσκέψεων στις 22:00 και τότε ξεκίνησε η διαπραγμάτευση.

Οι αλλεπάλληλες αναβολές

Αρχικά το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 16:00 το απόγευμα. Αναβλήθηκε για τις 17:00, τις 20:00, τις 21:00 και εν τέλει η διαπραγμάτευση ξεκίνησε στις 22:00.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η μεταφορά της ώρας έναρξης των διαπραγματεύσεων από τις 20:00 στις 21:30 (τελικά ξεκίνησε στις 22:00 λόγω καθυστέρησης της Ντέλιας Βελκουλέσκου) έγινε μετά από αίτημα των εκπροσώπων των Θεσμών.

Για την αναβολή που είχε προηγηθεί δεν είναι γνωστό τι συνέβη, πάντως ο Ράσμους Ρέφερ της ΕΚΤ, μαζί με το επιτελείο του, ανέβηκε στην αίθουσα συσκέψεων ήδη από τις 16:50, για το ραντεβού των 17:00, ωστόσο εκεί ενημερώθηκε για την αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα και αποχώρησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέλια Βελκουλέσκου ΔΝΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ