Στρατιώτης και μοντέλο –Η απίστευση ιστορία ισραηλινής καλονής [εικόνες] - iefimerida.gr

Στρατιώτης και μοντέλο –Η απίστευση ιστορία ισραηλινής καλονής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βλέποντας κανείς αυτή την πανέμορφη ξανθιά να ποζάρει στη λεπτή άμμο του εξωτικού νησιού Μαυρίκιος, δύσκολα την φαντάζεται με στρατιωτικό εξοπλισμό.


Κι όμως, κάθε πρωί, η Νιμπάρ Μαντάρ φοράει την πράσινη στρατιωτική στολή της, βάζει το μπερέ διπλωμένο στον αριστερό ώμο του σακακιού της, παίρνει τον οπλισμό της και κατευθύνεται προς το στρατόπεδο όπου υπηρετεί. Εκεί τα πράγματα είναι λιγότερο γκλάμορους από ό,τι στην φωτογράφιση!
Αλλά όπως όλοι οι νέοι της χώρας της, έτσι και το διάσημο μοντέλο είναι υποχρεωμένο να κάνει την στρατιωτική της θητεία –τρία χρόνια για τους άντρες, δύο χρόνια για τις γυναίκες.

Στρατιώτης και μοντέλο –Η απίστευση ιστορία ισραηλινής καλονής [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στρατιώτης και μοντέλο –Η απίστευση ιστορία ισραηλινής καλονής [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Στρατιώτης και μοντέλο –Η απίστευση ιστορία ισραηλινής καλονής [εικόνες] | iefimerida.gr 2


«Αυτή τη στιγμή έχω αποστολή να μιλήσω για την στρατιωτική θητεία στα λύκεια. Καθημερινά, πηγαίνω σε μια άλλη πόλη, σε ένα νέο λύκειο και απαντάω στις ερωτήσεις τους», λέει.
Αλλά όταν το πρακτορείο της ζητάει να κάνει μια φωτογράφιση, η νεαρή κοπέλα ζητάει άδεια. Μόνο για λίγες ημέρες, οι οποίες προστίθενται στην θητεία της.
Όταν ήταν μικρή, η Νιμπάρ Μαντάρ, 20 ετών σήμερα, δεν φανταζόταν ότι θα γινόταν μια μέρα η νέα Μπαρ Ραφαέλι, η άλλη τοπ μόντελ από το Ισραήλ.

Στρατιώτης και μοντέλο –Η απίστευση ιστορία ισραηλινής καλονής [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Στρατιώτης και μοντέλο –Η απίστευση ιστορία ισραηλινής καλονής [εικόνες] | iefimerida.gr 4


«Μεγάλωσα στην Νετάγια, στα βόρεια του Ισραήλ, σε μια ήρεμη μικρή πόλη και πέρασα μια ήρεμη παιδική ηλικία. Οι γονείς μου περίμεναν να τελειώσω το λύκειο και έστειλαν μια φωτογραφία μου στο πρακτορείο Yuli Models του Τελ Αβίβ. Χωρίς να μου το πούν», δηλώνει.
Από τότε, η πανέμορφη ξανθιά ξεκινάει καριέρα και εμφανίζεται σε όλα τα εξώφυλλα μόδας του Ισραήλ. Είναι εντελώς ξεχωριστή στην εμφάνισή της: λευκό δέρμα, πράσινα μάτια και πανέμορφο πρόσωπο, ενώ το σώμα της θυμίζει τις χορεύτριες κλασικού χορού.
Στον λογαριασμό της στο Instagram εμφανίζεται συχνά με σέξι νυχτικό μετά από βάρδια στο στρατόπεδο, στα κλαμπ με τις αδελφές της ή στα παρασκήνια φωτογραφήσεων. «Ημουν κορίτσι της επαρχίας και τώρα που ζω στο Τελ Αβίβ μου αρέσει πολύ», λέει.

Στρατιώτης και μοντέλο –Η απίστευση ιστορία ισραηλινής καλονής [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Όπως όλα τα νεαρά μοντέλα ονειρεύεται να βρεθεί μια μέρα στο Παρίσι, στο Μιλάνο, στο Λονδίνο αλλά κυρίως στη Νέα Υόρκη, στις πρωτεύουσες της μόδας.

Στρατιώτης και μοντέλο –Η απίστευση ιστορία ισραηλινής καλονής [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Στρατιώτης και μοντέλο –Η απίστευση ιστορία ισραηλινής καλονής [εικόνες] | iefimerida.gr 7


«Μετά τη στρατιωτική τους θητεία πολλοί νέοι ισραηλινοί φεύγουν για να ταξιδέψουν, με ένα σακίδιο στην πλάτη, για να ανακαλύψουν άλλους ορίζοντες. Εμένα θα μου άρεσε να εγκατασταθώ στο Μανχάτταν και να δουλέψω εκεί», δηλώνει.

Στρατιώτης και μοντέλο –Η απίστευση ιστορία ισραηλινής καλονής [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Στρατιώτης και μοντέλο –Η απίστευση ιστορία ισραηλινής καλονής [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Στρατιώτης και μοντέλο –Η απίστευση ιστορία ισραηλινής καλονής [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Στρατιώτης και μοντέλο –Η απίστευση ιστορία ισραηλινής καλονής [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Στρατιώτης και μοντέλο –Η απίστευση ιστορία ισραηλινής καλονής [εικόνες] | iefimerida.gr 12
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ισραήλ στρατιώτης μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ