Τι γράφει ο Σταύρος Ψυχάρης για την συνάντηση Τσίπρα με τον τέως βασιλιά - iefimerida.gr

Τι γράφει ο Σταύρος Ψυχάρης για την συνάντηση Τσίπρα με τον τέως βασιλιά

tsipras-glyxmpoyrgk
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά χρόνια πίσω γυρίζει ο Σταύρος Ψυχάρης, όταν ο Αλέξης Τσίπρας, νεοκλεγμένος τότε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, συνάντησε, τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Η εφημερίδα αποκαλύπτει την ιδιωτική συνομιλία που είχαν οι δύο άνδρες και όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο πρωθυπουργός αρχικά δεν αναγνώρισε τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ.
Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:
«Μια “συνάντηση κορυφής” που έγινε τυχαία προ καιρού στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και πέρασε τότε απαρατήρητη, αξίζει ίσως τώρα να καταγραφεί.
Στο κέντρο της αίθουσας VIP του αεροδρομίου καθόταν ένα πρόσωπο πολύ γνωστό σήμερα, που διάβαζε τις εφημερίδες της ημέρας.
Κάποια στιγμή εμφανίζεται στην είσοδο της αιθούσης ένα άλλο πρόσωπο, πολύ γνωστό εδώ και δεκαετίες.
Ο νεοφερμένος παρατηρεί τον χώρο από την μια άκρη στην άλλη. Εν συνεχεία, κρατώντας το μπαστούνι του στο χέρι, διασχίζει τη αίθουσα, άγνωστος (;) μεταξύ αγνώστων (;), πλησιάζει τον αναγνώστη των εφημερίδων και τον χαιρετά...
Εκείνος επιστρέφει αδιάφορα τον χαιρετισμό και συνεχίζει την ανάγνωση των εφημερίδων του. Ξαφνικά, φαίνεται να αναγνωρίζει τον άνθρωπο που τον πλησίασε, σηκώνεται εν σπουδή από την πολυθρόνα του και του λέει:
Με συγχωρείτε, δεν σας αναγνώρισα.
Δεν πειράζει...
(Το “Βήμα” δεν κρυφακούει ιδιωτικές συνομιλίες, ακόμη και όταν πρόκειται για τυχαίο γεγονός, διότι φυσικά δεν είχαν ραντεβού στο αεροδρόμιο ο νεοεκλεγμένος τότε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας με τον πρώην βασιλέα Κωνσταντίνο.
Για την εκτίμηση της συνομιλίας, σημειώνεται ότι η συζήτηση ήταν αφιερωμένη στο μεγαλύτερο μέρος της στα ψέματα που λέγονται στους προεκλογικούς αγώνες)».
Πηγή: Το Βήμα της Κυριακής

Τι γράφει ο Σταύρος Ψυχάρης για την συνάντηση Τσίπρα με τον τέως βασιλιά | iefimerida.gr 0

Ας σημειωθεί ότι ο τέως βασιλιάς έκανε δημόσια δηλώσεις στήριξης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον Φεβρουάριο 2015.

"Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος επέστρεψε από την εξορία και βλέπει ελπίδα στις πολιτικές κατά της λιτότητας" αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "TheTimes", που φιλοξενεί δηλώσεις στήριξης του τέως στη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

"Η Ελλάδα έχει υποφέρει πολύ. Πρέπει να δώσουμε στο νέο ηγέτη μια ευκαιρία", είπε και σημείωσε πως ο ίδιος βλέπει ελπίδα στις πολιτικές εναντίον της λιτότητας, που έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως σημείωνε τότε το δημοσίευμα, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, μετά από 47 χρόνια "εξορίας" και τώρα ζει σε μια παραθαλάσσια κατοικία που ο ίδιος νοικιάζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ