Σύλληψη δύο ατόμων για την επίθεση στα γραφεία του «Πρώτου Θέματος» - iefimerida.gr

Σύλληψη δύο ατόμων για την επίθεση στα γραφεία του «Πρώτου Θέματος»

(EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άτομα, που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην καταδρομική επίθεση στα γραφεία του «Πρώτου Θέματος», συνέλαβε η αστυνομία.

Πρόκειται για δύο Ελληνες, 32 και 37 ετών, τους οποίους εντόπισαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι δύο άνδρες προσήχθησαν και- σύμφωνα με την αστυνομία- από την έρευνα που ακολούθησε και το προανακριτικό υλικό, εξακριβώθηκε ότι τα δύο αυτά άτομα συμμετείχαν στην ομάδα που προκάλεσε τις φθορές στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κράνος μοτοσικλετιστή, κουκούλα τύπου full face, δύο ζευγάρια γάντια, περιλαίμιο και μπουφάν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της παράνομης βίας κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, της απείθειας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίθεση Πρώτο Θέμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ