ΣΥΡΙΖΑ κατά Τόσκα για τα επεισόδια στον Πειραιά με τη Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ κατά Τόσκα για τα επεισόδια στον Πειραιά με τη Χρυσή Αυγή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές για τη στάση της αστυνομίας στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, όπου υπήρξαν έντονα επεισόδια με αντιεξουσιαστές, αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. Ζητά δε πειστικές εξηγήσεις από τον Νίκο Τόσκα.

«Τα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον υπόδικο Η. Κασιδιάρη, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, όχι μακριά από τον τόπο δολοφονίας του Π. Φύσσα. Οι βιαιοπραγίες εναντίον πολιτών, δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, αποκαλύπτουν για άλλη μια φορά, το πραγματικό πρόσωπο της εγκληματικής οργάνωσης», σημειώνει η ανακοίνωση για την σημερινή «συγκέντρωση μίσους» στον Πειραιά και συνεχίζει:

«Η καταδίκη τέτοιων φασιστικών ενεργειών είναι καθήκον κάθε δημοκρατικού πολίτη. Να είναι βέβαιοι οι θιασώτες του νεοναζιστικού μορφώματος, ότι η Δημοκρατία δεν τους φοβάται», αναφέρει, αφήνοντας και σαφείς υπαινιγμοί για τη στάση της αστυνομίας: «Επειδή η στάση των παριστάμενων αστυνομικών δυνάμεων παραπέμπει σε προηγούμενες περιόδους αγαστής συνεργασίας μεταξύ ΜΑΤ και ΧΑ, αναμένουμε διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος, και πειστικές απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου».

«Καμία στάση ανοχής δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή. Ο εκδημοκρατισμός των σωμάτων ασφαλείας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα» καταλήγει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Χρυσή Αυγή Πειραιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ