Κατέρρευσε κτίριο στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης -Ερευνες στα συντρίμμια [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Κατέρρευσε κτίριο στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης -Ερευνες στα συντρίμμια [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικό προκάλεσε η θεαματική κατάρρευση ενός ακατοίκητου πενταόροφου κτιρίου στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, μόλις λίγα μέτρα από τη διάσημη πλατεία Ταξίμ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Σε ένα βίντεο που κατέγραψε ένας περαστικός φαίνεται το κτίριο να καταρρέει προκαλώντας μεγάλο θόρυβο και υψώνοντας ένα σύννεφο σκόνης στην περιοχή. Ο κόσμος που περνά από το σημείο πανικοβάλλεται κι αρχίζει να τρέχει για να γλυτώσει.

Κατέρρευσε κτίριο στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης -Ερευνες στα συντρίμμια [εικόνες&βίντεο]     | iefimerida.gr 0

Ακούγοντας ύποπτους ήχους 10 λεπτά νωρίτερα, οι καταστηματάρχες της συνοικίας ζήτησαν από τους περαστικούς να μην προσεγγίζουν το κτίριο, σύμφωνα με το Dogan.

Κατέρρευσε κτίριο στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης -Ερευνες στα συντρίμμια [εικόνες&βίντεο]     | iefimerida.gr 1

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ένα φορτηγό διακρίνεται να σταματά στον δρόμο, προτού φύγει άρον άρον λίγα δευτερόλεπτα πριν από την κατάρρευση, οι λόγοι της οποίας δεν έχουν προς το παρόν γνωστοποιηθεί.

Κατέρρευσε κτίριο στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης -Ερευνες στα συντρίμμια [εικόνες&βίντεο]     | iefimerida.gr 2

Ασθενοφόρα και περιπολικά έσπευσαν στην περιοχή για να πραγματοποιήσουν έρευνες στα συντρίμμια, όμως το πρακτορείο Dogan μετέδωσε ότι δεν υπήρξαν τραυματίες. Ζημιές προκλήθηκαν σε γειτονικά κτίρια.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κατάρρευση κτήριο Κωνσταντινούπολη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ