Δραγασάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει 8-10 χρόνια κυβέρνησης για να υλοποιήσει το σχέδιο του - iefimerida.gr

Δραγασάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει 8-10 χρόνια κυβέρνησης για να υλοποιήσει το σχέδιο του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλώντας στο συνέδριο «Banking Forum» την Παρασκευή ο Γιάννης Δραγασάκης είπε πως «μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και οι προοδευτικές δυνάμεις» μπορούν να πάνε μπροστά τη χώρα, αλλά «για να υλοποιηθεί το σχέδιό μας, θέλουμε οκτώ με δέκα χρόνια και θα προσπαθήσουμε να έχουμε πάντα την εμπιστοσύνη των Ελλήνων».

Στο άκουσμα αυτών, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, που ήταν επίσης ομιλητής στο συνέδριο, απάντησε: «Δεν ξέρω αν το θεωρεί "υπόσχεση εμπιστοσύνης και προοπτικής", αυτό που είπε ο κ. Δραγασάκης, ότι χρειάζεται δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ την παρούσα τετραετία και μία δεύτερη τετραετία και ενδεχομένως και μία διετία ακόμη, γιατί μας είπε ότι χρειάζονται οκτώ με δέκα χρόνια. Ο καθένας το εισπράττει αυτό όπως νομίζει».

«Η δική μου αντίληψη είναι ότι με αυτό το πολιτικό σύστημα, σε αυτήν την πολιτική συγκυρία, τίποτα το αισιόδοξο και το θετικό δεν μπορεί να προκύψει. Χρειάζεται όχι αλλαγή μοντέλου συστήματος διακυβέρνησης -περιγράφεται από το Σύνταγμα το σύστημα διακυβέρνησης- χρειάζεται σεβασμός των θεσμών, χρειάζεται ένα άλλο αναπτυξιακό κράτος, μία φιλοαναπτυξιακή, φιλοεπενδυτική αντίληψη στην κοινωνία, τη διοίκηση και το πολιτικό σύστημα» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δραγασάκης ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ