Εξελίξεις στην ΕΠΟ - Εκτακτο ΔΣ κάλεσε ο Γκιρτζίκης - iefimerida.gr

Εξελίξεις στην ΕΠΟ - Εκτακτο ΔΣ κάλεσε ο Γκιρτζίκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ κάλεσε ο Γιώργος Γκιρτζίκης για την ερχόμενη Τρίτη, με την κλεψύδρα να αδειάζει επικίνδυνα πλέον όσο αφορά τον αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου από την FIFA.

Η 15η Απριλίου πλησιάζει και μέχρι στιγμής ούτε ο Σταύρος Κοντονής αλλά ούτε και ο Γιώργος Γκιρτζίκης δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν πίσω όσον αφορά το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η είδηση πάντως ο πρόεδρος της ΕΠΟ κάλεσε σε έκτακτη συνεδρίαση το ΔΣ της ΕΠΟ την ερχόμενη Τρίτη στις 12:00, μόνο ως θετική είδηση μπορεί να χαρακτηριστεί. Εκεί αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα εκπρόσωπος της FIFA.

Κάτι που ίσως έχει τη σημασία του είναι πως την ίδια μέρα έχει οριστεί και ΔΣ της Super League, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μετά από αυτό της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΟ συνεδρίαση grexit γιωργος γκιρτζίκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ