Επίθεση με πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Αλιβέρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Επίθεση με πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Αλιβέρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στόχος επίθεσης έγιναν κουκουλοφόρων, τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κύμης - Αλιβερίου στη Νότια Εύβοια.

Σύμφωνα με eviazoom.gr άγνωστοι φορώντας κουκούλες πέταξαν πριν λίγες ημέρες πέτρες στην είσοδο των κομματικών γραφείων και εξαφανίστηκαν.

Σε ανακοίνωσή της η Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Κύμης - Αλιβερίου καταδίκασε την επίθεση:

«Θέλουμε να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία, για την επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία μας, από κουκουλοφόρους, με αποτέλεσμα την θραύση της γυάλινης πρόσοψης των γραφείων. Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας τέτοιες ενέργειες και πρακτικές, που έρχονται από το παρελθόν και θυμίζουν, καταδικασμένες στη συνείδηση του λαού, τακτικές του παρακράτους και της άκρας δεξιάς. Θέλουμε να κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση, ότι τέτοιες ενέργειες δεν μας τρομοκρατούν .Αντίθετα. Μας δυναμώνουν. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε απερίσπαστοι τον αγώνα μας, τόσο για τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας όσο και της πατρίδας μας, για την έξοδο από τα μνημόνια, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την επαναφορά της οικονομίας σε τροχιά ανάκαμψης γιατί οι καιροί δεν μπορούν να περιμένουν…».

Επίθεση με πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Αλιβέρι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Επίθεση με πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Αλιβέρι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Αλιβέρι πέτρες επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ