Συναγερμός στο Παρίσι -Μεθυσμένος άρχισε να πυροβολεί από σοφίτα -Εκκένωσε την περιοχή η αστυνομία [εικόνες] - iefimerida.gr

Συναγερμός στο Παρίσι -Μεθυσμένος άρχισε να πυροβολεί από σοφίτα -Εκκένωσε την περιοχή η αστυνομία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε σε μια γειτονιά του Παρισιού έπειτα από πυροβολισμούς, με την αστυνομία να εκκενώνει άμεσα τους γύρω δρόμους.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω των φωτογραφιών που ανήρτησαν στο Τwitter οι κάτοικοι της περιοχής. Το περιστατικό συνέβη όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί γύρω στις 13:15 στην οδό Bichat, στο 10ο διαμέρισμα του Παρισιού, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από το France Info.

Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο, ένας πιθανόν μεθυσμένος άντρας άρχισε να πυροβολεί με πιστόλι μικρού διαμετρήματος από το παράθυρο του ρετιρέ του χωρίς όμως να έχουν σημειωεί τραυματισμοί.

Ο άντρας είχε αρχικά ταμπουρωθεί μέσα στο σπίτι και αρνούνταν να βγει, ενώ φέρεται να ήθελε να το πυρπολήσει. Στη συνέχεια όμως και όπως μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα παραδόθηκε στις αρχές.

Οι αρχές αναφέρουν ότι η υπόθεση δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία και κάνουν λόγο για διαταραγμένο άτομο.

Συναγερμός στο Παρίσι -Μεθυσμένος άρχισε να πυροβολεί από σοφίτα -Εκκένωσε την περιοχή η αστυνομία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Συναγερμός στο Παρίσι -Μεθυσμένος άρχισε να πυροβολεί από σοφίτα -Εκκένωσε την περιοχή η αστυνομία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Συναγερμός στο Παρίσι -Μεθυσμένος άρχισε να πυροβολεί από σοφίτα -Εκκένωσε την περιοχή η αστυνομία [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η οδός Bichat ήταν ένας από τους δρόμους που αποτέλεσαν στοχο στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Νοεμβρίου όταν ένας ένοπλος άντρας άρχισε να πυροβολεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι πυροβολισμοί αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ