«Στην φάκα» ληστής ...71 ετών - iefimerida.gr

«Στην φάκα» ληστής ...71 ετών

κλοπή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ρητό «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι» επιβεβαιώνεται στην περίπτωση του 71χρονου από τα Γρεβενά, ενός «γνώριμου» στις αστυνομικές αρχές, ο οποίος συνελλήφθη έχοντας κλέψει 7500 ευρώ.

Ο 71χρονος, συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., λίγη ώρα αφ' ότου άρπαξε το κινητό ενός υπαλλήλου σε βιβλιοπωλείο των Γρεβενών, αλλά και χρυσαφικά αξίας 7.500 από ένα κοσμηματοπωλείο του οποίου ο ιδιοκτήτης τον αντιλήφθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο ηλικιωμένος υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του που μειώθηκαν από την προχωρημένη ηλικία του και η τελευταίες του «δουλειές» τον έστειλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Όπως υποστηρίζουν οι αρχές, ο 71χρονος, «γυρνούσε» όλη την Ελλάδα και έμενε σε πολλές πόλεις, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Λάρισα, Κατερίνη, και Ρέθυμνο, βγάζοντας τα προς το ζην κλοπές. Η συνολική του λεία ήταν 23.580 ευρώ και 1.079.000 δραχμες!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ