Της είπαν να χάσει κιλά και έφυγε από τη Victoria's Secret [εικόνες] - iefimerida.gr

Της είπαν να χάσει κιλά και έφυγε από τη Victoria's Secret [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oταν την βλέπεις, αναρωτιέσαι τι κιλά έχει να χάσει. Η Erin Heatherton ήταν μια από τις μεγαλύτερες σταρ της πασαρέλας των Victoria's Secret.


Αυτή η πανέμορφη ξανθιά με το αγγελικό πρόσωπο και με μυθικό κορμί σταμάτησε τη συνεργασία της με την μάρκα εσωρούχων το 2013. Μετά από 8 χρόνια συνεργασίας, το μοντέλο αναγκάστηκε να φύγει γιατί της ζήτησαν να χάσει κιλά. Αυτή η απαίτηση έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της και τίναξε στον αέρα τη συμφωνία της με την εταιρεία.

Της είπαν να χάσει κιλά και έφυγε από τη Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Της είπαν να χάσει κιλά και έφυγε από τη Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 1


«Το σώμα μου αρνιόταν να αδυνατίσει άλλο»
Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΤΙΜΕ, το μοντέλο διηγήθηκε αυτή την απίστευτη ιστορία που της προκάλεσε ψυχολογικά προβλήματα.
«Προσπάθησα να δουλέψω σκληρά αλλά το σώμα μου αρνιόταν να αδυνατίσει άλλο. Είχα πέσει σε κατάθλιψη, ένοιωθα ότι το σώμα μου αντιστεκόταν» είπε. Και ξαφνικά μέσα στο μυαλό της, ένα βράδυ, έγινε το κλικ.
«Γύρισα από το γυμναστήριο, ένα βράδυ και θυμάμαι ότι κοίταξα το πιάτο μου και είπα ότι δεν πρέπει να το φάω όλο. Εκεί έσπασα», δηλώνει.

Της είπαν να χάσει κιλά και έφυγε από τη Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Της είπαν να χάσει κιλά και έφυγε από τη Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς στη μάρκα εσωρούχων, μπήκε τότε σε μια δύσκολη περίοδο που την έκανε να αναρωτιέται για το μέλλον της και για τον εαυτό της: πώς να δεχτεί το σώμα της με τα ελαττώματά του, όποια κι αν είναι αυτά.
«Είχα διάθεση να δείξω τον εαυτό μου όπως είναι πραγματικά, όχι κατασκευασμένος», λέει. Σήμερα είναι απελευθερωμένη από αυτή την πίεση και λέει ότι θέλει να εξηγήσει στις γυναίκες τι πέρασε εκείνη την περίοδο. «Είμαι έτοιμη να θυσιάσω την περηφάνεια μου, και κατά τρόπο και την ιδιωτική μου ζωή. Ξέρω ότι αν δεν μιλήσω, θα κρατήσω πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν κάποιες γυναίκες να τα βγάλουν πέρα» δηλώνει.
Η πανέμορφη Erin βρήκε τρόπο να βγει από το αδιέξοδο και τώρα εργάζεται για τη φίρμα Sports Illustrated η οποία αφήνει χώρο στα μοντέλα που δεν είναι ανορεξικά, αλλά και στις γυναίκες που έχουν κιλά και που είναι πιο μεγάλες σε ηλικία.

Της είπαν να χάσει κιλά και έφυγε από τη Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Της είπαν να χάσει κιλά και έφυγε από τη Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Της είπαν να χάσει κιλά και έφυγε από τη Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Της είπαν να χάσει κιλά και έφυγε από τη Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Της είπαν να χάσει κιλά και έφυγε από τη Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Της είπαν να χάσει κιλά και έφυγε από τη Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Erin Heatherton κιλά χάσει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ