Model 3: Αυτό είναι το πιο φτηνό ηλεκτρικό της Tesla - iefimerida.gr

Model 3: Αυτό είναι το πιο φτηνό ηλεκτρικό της Tesla

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη παρουσίαση για το βασικό μοντέλο της Tesla, το Model 3, το οποίο αισθητικά ακολουθεί μεν τα πρότυπα του μεγαλύτερου Model S όμως ξεχωρίζει από την απουσία αεραγωγών στο εμπρός του μέρος.

Κι αυτό πολύ απλά γιατί δεν χρειάζονται, καθώς ο ηλεκτροκινητήρας δεν απαιτεί ψύξη. Παράλληλα και σε σχέση με το Model S δείχνει σαφώς πιο κομψό, ενώ στο εσωτερικό του αυτό που ξεχωρίζει είναι η μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα και η απουσία ενδείξεων ακριβώς μπροστά από τον οδηγό.

Model 3: Αυτό είναι το πιο φτηνό ηλεκτρικό της Tesla | iefimerida.gr 0


Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας της Tesla έχει λάβει ήδη σχεδόν 280.000 προ-παραγγελίες για το Model 3, οι τιμές του οποίου στις ΗΠΑ θα ξεκινούν θεωρητικά από τις 35.000 ευρώ. Και λέμε θεωρητικά γιατί με τις φοροαπαλαγές ύψους 7.500 δολαρίων που συνοδεύουν την αγορά του και τις κρατικές επιδοτήσεις που ανάλογα με την πολιτεία κυμαίνονται από 2.000 έως 6.000 δολάρια θα διαμορφώνονται αισθητά πιο χαμηλά. Παράλληλα όσοι έκλεισαν το Model 3 την μέρα της επίσημης παρουσίασής του έχουν επιπλέον έκπτωση 1.000 δολαρίων.

Model 3: Αυτό είναι το πιο φτηνό ηλεκτρικό της Tesla | iefimerida.gr 1


Η αυτονομία του Model 3 θα κυμαίνεται από τα 320 χιλιόμετρα της βασικής έκδοσης έως και τα 480 της κορυφαίας που θα είναι και τετρακίνητη.

Model 3: Αυτό είναι το πιο φτηνό ηλεκτρικό της Tesla | iefimerida.gr 2
Model 3: Αυτό είναι το πιο φτηνό ηλεκτρικό της Tesla | iefimerida.gr 3
Model 3: Αυτό είναι το πιο φτηνό ηλεκτρικό της Tesla | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ