Ο Αντώνης Φώτσης πήρε τουρκικό διαβατήριο - iefimerida.gr

Ο Αντώνης Φώτσης πήρε τουρκικό διαβατήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντώνης Φώτσης σύμφωνα με πληροφορίες πήρε πριν από δύο ημέρες το τουρκικό διαβατήριο στα χέρια του!

Η μητέρα του Αντώνη Φώτση καταγόταν από την Πόλη, είχε τουρκική υπηκοότητα και ήταν επιθυμία της να την αποκτήσει και ο γιος της. Ο άσος του Παναθηναϊκού κίνησε τις διαδικασίες, ώστε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της μητέρας του - που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή - και την Δευτέρα (4/4) παρέλαβε στα χέρια το τουρκικό διαβατήριο.

Ο αδελφός του Αντώνη Φώτση εδώ και τρία χρόνια έχει πάρει τουρκικό διαβατήριο υλοποιώντας και αυτός την επιθυμία της μητέρας του, η οποία ως τα 18 της χρόνια ήταν στη Θεολογική σχολή στην Τουρκία.

Ο Αντώνης Φώτσης για οικογενειακούς και συναισθηματικούς λόγους ακολούθησε με την σειρά του κι αυτός τον δρόμο και από την Δευτέρα (4/4) έχει στα χέρια του το τουρκικό διαβατήριο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA. Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού, όμως, άνοιξε συγχρόνως και την πόρτα της τουρκική αγοράς, καθώς πλέον μπορεί να αγωνιστεί στην TBL χωρίς να λογίζεται ως ξένος.

Η τουρκική λίγκα έχει περιορισμούς στις θέσεις των ξένων και αν ποτέ θελήσει ο Αντώνης Φώτσης - το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι - να μετακομίσει στη γείτονα χώρα, τότε θα μπορεί να αγωνίζεται ως γηγενής.

Πηγή: sdna

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτσης τουρκικο διαβατηριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ